VIL FLYTTE HJEM: Louise Angelica og John Arne Riise ønsker å etablere seg i Norge og slutte med all flyttingen. Foto: Margrethe Miljeteig / TV2
VIL FLYTTE HJEM: Louise Angelica og John Arne Riise ønsker å etablere seg i Norge og slutte med all flyttingen. Foto: Margrethe Miljeteig / TV2

John Arne Riise: – Vi gleder oss til å starte et liv i Norge

Louise Angelica (24) og John Arne Riise (34) er lei av all flyttingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

John Arne Riise og kona Louise Angelica har flyttet tilbake til Norge for sommeren, og de planlegger å nyte hvert øyeblikk.

– Vi skal storkose oss med lang ferie i Norge. Vi skal være sammen med familie og venner, slappe av og bare nyte ferien, forteller John Arne Riise til TV 2.

Forlater Kypros for nytt land

Men gleden blir kortvarig. Paret har nemlig nettopp pakket sammen alle sakene sine og flyttet fra Kypros, etter at Riise bestemte seg å forlate Apoel tidligere enn forventet.

Nå har Riise sikret seg en ny kontrakt, og paret planlegger å flytte til et nytt land i to år. Hvor ferden går, er foreløpig hemmelig, men Riise sier at han vil avsløre det over helga.

Vel tilbake i Norge forteller paret at de kjenner på savnet etter å bosette seg her for godt.

– Jeg planlegger å fortsette med fotball i ca. fem år til. Så vil vi komme tilbake til Norge og etablere oss, kjøpe hus og starte et liv her, sier Riise.

Kona blir med hvor som helst

De siste årene har Riise levd i mange ulike land i sitt yrke som proffspiller, og kontraktene er forholdsvis korte. Det er anstrengende å hele tiden etablere seg på nytt, forteller Riise.

– Jeg er heldig som har en kone som Louise Angelica, som blir med meg hvor som helst. Likevel merker vi at det er slitsomt å pakke opp og ned og hele tiden komme til et nytt miljø. Det skal bli godt å komme hjem til Norge for godt, sier han.

TV 2 møter paret på United Bloggers' fredagspils på Aker Brygge fredag. For som sin kone, har John Arne Riise blitt blogger, og han spøker med at han gjør det for å få være med på TV 2-serien Bloggerne

– Men det spørs nå om jeg passer inn der da, smiler fotballspilleren.