UNITED-AKTUELLE: Karim Benzema og Alexandre Lacazette seiler opp som de to heteste navnene til å bli Radamel Falcaos arvtaker på Old Trafford. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
UNITED-AKTUELLE: Karim Benzema og Alexandre Lacazette seiler opp som de to heteste navnene til å bli Radamel Falcaos arvtaker på Old Trafford. AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Fotballryktene:
– Er en av disse to Manchester Uniteds nye spiss?

Og nå vil Arsene Wenger sprenge banken for ligagull.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«For en herlig dag, for et herlig vær. For en slik fornemmelse av positivitet».

Solen skinner og det nærmer seg en høytidelig åpning av overgangsvinduet.

Nå er det slutt på speidernes muligheter til å sjekke ut spillerne. Nå er det forhandlerne som skal sendes ut i Europa for å dra i land spillerne som managerne ønsker.

Her kommer dagens lille samling med overgangsrykter – som kan bli noe av eller mest trolig aldri blir å se på Wikipedia.

En overgang som allerede er på Wikipedia er Alexandre Lacazette til Manchester United. Men det spørs om ikke det er noen som har foregrepet begivenhetene en smule. Men ifølge Le 10 Sport så skal Lyon-spissen ha gjort det klart at det er Manchester United eller Paris Saint-Germain for ham. Liverpool er ikke noe interessant for angriperen.

Men skal en tro Manchester Evening News så er det en annen fransk spiss som er mest ønsket på Old Trafford. Avisen skriver at Manchester Uniteds nestformann Ed Woodward onsdag ble observert sammen med Karim Djaziri på Savoy i London. Djaziri er fotballagent og representerer blant andre Karim Benzema. Avisen skriver at klubben vil bruke nærmere en halv milliard kroner på å hente spissen fra Real Madrid.

En som ikke vil til Manchester United er Dante. Ifølge Daily Star skal den brasilianske midtstopperen ha takket nei til et tilbud fra de røde djevlene fordi han ønsker å vinne trofeer – noe han anser som mer sannsynlig med Bayern München.

Louis van Gaal har lenge vært ute etter en ny høyreback, men ifølge Daily Star skal den jakten nå være over. For klubben skal ha kommet til enighet med Barcelona-veteranen Daniel Alves. 32-åringen vil signere for Manchester United så fort kontrakten hans med katalanerne går ut. 

Det virker å være opplest og vedtatt at David de Gea spiller for Real Madrid til høsten, og Manchester United er på keeperjakt. Nå kan Metro fortelle at de har sett seg ut Galatasaray-keeper Fernando Muslera som sin nye førstekeeper.

En annen klubb som er på keeperjakt er Liverpool. For selv om Simon Mignolet spilte seg kraftig opp siste del av sesongen, så gjorde belgieren litt for mye rart til at manager Brendan Rodgers tør stole på ham. Og nå har nordiren fått troen på at han kanskje kan få den portugisiske landslagskeeperen Rui Patricio til Anfield. Sporting Lisboa hentet nylig den slovenske burvokteren Azbe Jug, noe som kan åpne for at Patricio får forlate klubben, skriver Daily Express.

Ifølge The Sun har Rodgers nå funnet ut hvem som skal få skylden for at Liverpool ikke tok ligagullet de hadde sånn tro på før sesongen. For nå skal førstelagstrener Mike Marsh ha fått beskjed om at han ikke lenger er ønsket med videre. Den tidligere Liverpool-spilleren har vært med i trenerapparatet de tre siste sesongene.

Didier Drogba har forlatt Chelsea. I hvert fall foreløpig. En skal aldri avskrive den aldrende ivorianeren. Og med Diego Costa i dårligere og dårligere humør fordi han savner Spania, så er behovet for en ny spiss på Stamford Bridge ganske så enormt. Nå kan Fichajes fortelle at Jose Mourinho har sansen for West Ham-spissen Enner Valencia. Etter å ha sett at ecuadorianeren tilpasse seg Premier League på rekordtid, så vil han prøve å lokke ham fra londonrivalen.

Douglas Costa har lenge vært koblet til Chelsea. Og nå skal Mourinho ha fått klarsignal fra klubbledelsen til å hente 24-åringen. Brasilianeren har gitt klar beskjed til Sjakthar Donetsk at han ønsker å flytte på seg i sommer, skriver Metro.

En annen som er ønsket på Stamford Bridge er den belgiske midtbanespilleren Axel Witsel. Tutto Mercato Web skriver at Mourinho vil ha Zenit St. Petersburg-spilleren, men at han nok får kamp av både Juventus og Bayern München om ham.

Mens Manchester United ønsket å kjøpe Raheem Sterling godt under listepris, skal byrival City ikke bry seg om 20-åringen koster litt. The Sun skriver at de skal være villig til å bla opp over en halv milliard kroner for å få kle opp angriperen i lyseblått. Med James Milner på plass i Liverpool og Micah Richards på utgående kontrakt, er Joe Hart eneste engelskmann igjen i A-troppen på Etihad. Da er det akutt behov for å få inn noen med britisk pass i stallen.

Rafa Benitez er på plass i Real Madrid, og skal nå prøve å få forme spillerstallen slik han vil ha den. Og ifølge France Football skal han ha identifisert midtforsvaret som en plass det trengs forsterkninger. Derfor er Arsenals Laurent Koscielny nå plassert øverst på ønskelisten til spanjolen. Men The Gunners har ingen planer om å la 29-åringen dra.

Arsenal skal ifølge Gazzetta dello Sport ha kommet med et bud på 350 millioner kroner for Gonzalo Higuain, men Napoli skal høflig ha takket nei til budet. Men det betyr ikke at siste ord er sagt.

Og nå kan det se ut til at Arsene Wenger har planer om å avslutte med stil i Arsenal. For skal en tro Metro, så har franskmannen planer om å knuse alle myter om at han kvier seg for å sprette en tier. Avisen hevder at Wenger har planer om å bruke en drøy milliard kroner på å hente fire spillere til Emirates i sommer. De fire er Petr CechArturo VidalMorgan Schneiderlin og Jackson Martinez. Den kvartetten skal ifølge Wenger være nok til å hente ligatrofeet tilbake til Nord-London.

Gode nyheter også i den andre klubben i Nord-London. Jan Vertonghen skal ha bestemt seg for å trappe ned sine egne ambisjoner, og det er ikke lenger noe must for ham å spille for en toppklubb. Han skal derfor ha åpnet for å skrive en ny kontrakt med Tottenham, skriver The Times.

Kommentatorer som skal kommentere Championship neste sesong kan se ut til å få en ny utfordring. For Brighton er optimister med tanke på å sikre seg iraneren Alireza Jahanbakhsh fra NEC Nijmegen, skriver The Argus.