Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag fyller den Oscar-vinnende skuespilleren, regissøren og menneskerettighetsforkjemperen Angelina Jolie 40 år.

Det har vært en travel vår for hun og ektemannen Brad Pitt (51). De har nemlig laget filmen By the Sea, som er forventet å ha premiere neste høst. I filmen har paret hovedrollene, og Jolie er i tillegg regissør av filmen.

Pitt har planlagt kjempeoverraskelse

Derfor skal Pitt nå ha planlagt en omfattende overraskelse til Jolie, ifølge det britiske magasinet Closer

De skal ifølge magasinet på en omfattende båtreise til en privat øy som han har leid bare til dem. Han skal også ha kjøpt en antikk smaragd-ring som han har inngravert med datoen da de først møttes.

Sammen har paret de seks barna Zahara, Maddox, Pax, Knox, Vivienne og Shiloh, som de sjelden etterlater noe sted. Under innspillingen av By the Sea på en øy i Malta, var også barna med hele perioden. 

Det er derfor ingen overraskelse at de også skal være med når morens 40-årsdag skal feires denne helga.

Fjernet brystene – har blitt forbilde

Jolie går for å være Hollywoods aller høyest lønnede kvinnelige skuespiller. Det var etter at hun hadde rollen som Lara Croft i 2001 at hun rykket fram som en av Hollywoods aller mest ettertraktede kvinner. 

Hun er også kjent for rollen i Salt, Mr. & Mrs. Smith, Changeling og Maleficent. For rollen i Girl, Interrupted vant hun en Oscar for beste kvinnelige birolle.

I tillegg er hun blitt et forbilde for mange etter at hun gikk åpent ut og fortalte at hun opererte bort brystene i 2013 og eggstokkene i 2015 fordi hun er genetisk utsatt for å få kreft.