Bloggerne-Anna og Paradise-Kevin lurte sladrepressen

Ifølge toppbloggeren var det aldri meningen å lure noen til å tro at de to var et par. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag for en uke siden ankom bloggeren Anna Rasmussen (18), kjent som Mamma til Michelle, Paradise Hotels premierefest sammen med Paradise-deltaker Kevin Soleng Hansen (26). 

Ryktene om at de to var et par hadde ligget i luften etter at toppbloggeren postet et bilde av seg selv og Kevin i omfavnelse ute på byen, på Instagram og i bloggen sin. 

Avkrefter kjæresteforhold

Flere medier har omtalt flørten, men nå avslører Anna at det aldri har vært noe romantisk mellom henne og Paradise Hotel-deltakeren. 

– Jeg synes Kevin er en fantastisk person, men han er ikke kjæresten min. Jeg er fortsatt singel, sier Anna. 

Startet som en spøk

Til TV2.no forteller Anna at hun og Kevin møttes for første gang ute på byen for en måneds tid siden. 

– Jeg var full, og la ut bildet på Instagram som en spøk. Nå tror folk at vi er sammen. Jeg har skikkelig dårlig samvittighet. Det var ikke planen å tulle med det. 

Lurte sladderpressen

En stund etter bildestuntet kom altså de to sammen på en premierefest i Oslo. Anna og Kevin ga intervjuer til medier som var tilstede, uten å direkte bekrefte eller avkrefte statusen. 

– Vi sa aldri at vi var et par. Likevel vinkler det det som om vi er det. Jeg hadde trodd på det selv, og sitter med følelsen av at jeg har lurt noen selv om det aldri var meningen. 

Den angivelige flørten mellom de to ble først omtalt av Seoghør.no.

– Hvis noen ønsker å gi inntrykk av at de er sammen, er det vanskelig å gjøre noe med, dersom partene ikke er med på å oppklare situasjonen.
Vi retter selvsagt saken for å unngå at våre lesere skal føre seg ført bak lyset, sier utgavesjef i Seoghør.no, Sølve Hindhamar.

Har følelser for en annen

Da Bloggerne ble sendt på TV 2 Bliss torsdag kveld fortalte Anna sannheten i flere videoblogg-innlegg. Med det håper hun at det hele skal være over. 

– Jeg skjønner at mange føler seg lurt, og håper ikke mange blir sure. Uansett har jeg hele veien sagt på bloggen at jeg har følelser for pappaen til William (Annas yngste barn), så de som følger meg har nok hele tiden skjønt at det ikke har vært noe mellom meg og Kevin. Følelser forandrer seg ikke så fort, sier hun til TV2.no.

Nye episoder av Bloggerne på TV 2 Bliss torsdager klokka 21:40 eller når du vil på TV 2 Sumo (krever abonnement)