NEKTET MANNEN Å KLE SEG SOM KVINNE: Caitlyn Jenners ekskone Kris Jenner støtter henne fullt ut. Men slik har det ikke alltid vært. Foto: Scanpix.
NEKTET MANNEN Å KLE SEG SOM KVINNE: Caitlyn Jenners ekskone Kris Jenner støtter henne fullt ut. Men slik har det ikke alltid vært. Foto: Scanpix.

Kris' ultimatum: – Du får ikke kle deg som kvinne hjemme

Caitlyn Jenner (65) hevder ekskona visste alt om kjønnsskiftet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bildene fra Caitlyn Jenners første fotoshoot ble sluppet mandag. Internett gikk av skaftet, og millioner engasjerte seg i sosiale medier. Den tidligere olympiske mesteren Bruce Jenner hylles for sitt kjønnsskifte.

Kris visste alt

I intervjuet med Vanity Fair, forteller Caitlyn om hvordan ekskona Kris Jenner hele tiden har visst at hun ønsket å forandre kjønn.

De to var gift i 23 år, og fikk døtrene Kendall og Kylie sammen. Begge har barn fra tidligere forhold. Kris Jenner er moren til verdenskjente Kim Kardashian.

Caitlyn ble intervjuet av journalisten Buzz Bissinger for Vanity Fair. I intervjuet forteller hun at Kris Jenner var fullt klar over hormonene hun tok helt siden de først møttes på 90-tallet.

«Jenner sier at hun fortalte Kris at hun tok hormoner i slutten av 1980-tallet og frem til de møttes. Det var andre bivirkninger foruten om brystvekst», skriver Bissinger.

Kris på sin side står på at hun ikke visste noe om hormonene Bruce tok.

– Da jeg møtte Bruce, fortalte han meg at han hadde tatt hormoner tidlig på 80-tallet. Dette var en samtale som tok sted tidlig på 90-tallet, sier Kris til magasinet.

Hadde b-cup

Men hormonene kan ikke reverseres. Caitlyn forteller at hun var en god b-cup da hun møtte ekskona Kris på 90-tallet. Kris derimot husker det hele annerledes.

– Det var litt mannepupper der, men ikke noen b-cup, sier hun.

Caitlyn avslører at hun kledde seg opp i dameklær foran Kris, men at Kris etter hvert lagde regler for når den daværende ektemannen kunne kle seg som en kvinne. Caitlyn fikk lov til å kle seg som hun ville kun når hun var på reise for seg selv. Det var strengt forbudt å kle seg i kjoler hjemme, forklarer Bissinger i Vanity Fair-artikkelen.

Avviste Bruce

Kris nekter for at dette stemmer, men innrømmer at hun noen ganger la merke til en koffert med kvinneklær som lå fremme. Hun hadde fått fortalt at Bruce likte å kle seg som en kvinne ved et tidligere stadie i livet.

– De første femten årene av ekteskapet følte Kris at hun trengte meg mer, fordi jeg var familieforsørgeren. Men da realityshowet tok av, og pengene begynte å rulle inn følte hun ikke at hun trengte meg mer. Forholdet ble annerledes. Jeg tror hun på mange måter ble mer intolerant overfor meg, sier Caitlyn i intervjuet.