FORSIDEPIKE: OL-mester og realitystjerne Bruce Jenner har blitt til Caitlyn Jenner. Foto: Anne Leibovitz/Vanity Fair
FORSIDEPIKE: OL-mester og realitystjerne Bruce Jenner har blitt til Caitlyn Jenner. Foto: Anne Leibovitz/Vanity Fair

Caitlyn Jenner fikk panikk etter den ti timer lange operasjonen

Caitlyn Jenner (65), tidligere Bruce Jenner, lurte på om hun hadde tatt fullstendig feil valg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at OL-vinneren og realitystjernen Bruce Jenner viste seg for første gang som Caitlyn Jenner på forsiden av Vanity Fair mandag, har reaksjonene vært enorme. 65-åringen hylles for sitt mot og inspirerer mange over hele verden.

Veien dit har imidlertid ikke vært enkel. Hun har vært årets største kjendissnakkis, og har konstant blitt forfulgt av paparazzier – alle i håp om å få de første bildene av Jenner i dameskikkelse.

Gjennomførte operasjon

I tillegg til det har overgangen vært svært vanskelig for familien og for Jenner selv, med mange emosjonelle opp- og nedturer.

15. mars ble en svært viktig merkedag, forteller Jenner til Vanity Fair. Da gjennomgikk hun en ti timer lang ansiktsoperasjon for å få mer feminine trekk i ansiktet.

Da Jenner våknet opp fra narkosen, lurte hun på om hun hadde tatt forvandlingen for langt.

– Hva har jeg akkurat gjort? Hva har jeg gjort med meg selv? 

Fikk panikk

En dyp og overveldende panikken kom over henne. En rådgiver fra Los Angeles måtte komme hjem til henne for å roe henne ned og forsikre henne om at reaksjonene kom delvis på grunn av den sterke medisineringen, og at tvil er helt normalt.

Men så forsvant tvilen, og den har aldri kommet tilbake.

– Hvis jeg lå døende og visste at jeg hadde holdt denne hemmeligheten for meg selv, ville jeg ligget der og tenkt at jeg hadde kastet bort hele livet mitt. Jeg ville ikke at det skulle skje, sier Jenner.

Hun har tidligere fortalt at hun alltid har visst at hun egentlig er kvinne

– Jeg har forsøkt å forklare det hele på denne måten: Gud så ned på meg da han skapte meg og stoppet opp et øyeblikk. Så tenkte han "Hei, la oss gi ham sjelen til en kvinne", sier Jenner.

Mandag kveld slo hun alle rekorder da hun fikk svimlende én million følgere på kun fire timer. Dermed slo hun USAs president Barack Obamas rekord på fem timer fra 19. mai i år.