Else om bryllupet: – Det var en buffet av kjærlighet

Komiker Odd-Magnus Williamson (34) og Tinashe Bakasa Roll (29) giftet seg i Oslo i dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var duket for en real kjendisfest da komiker Odd-Magnus Williamson fikk sin kjære Tinashe Bakasa Roll i dag. Til tross for en grå Oslo-dag var det god stemning da gjestene ankom Oslo sentrum. Blant de fremøtte var blant annet «Torsdag kveld fra Nydalen» gjengen Henrik Thodesen, Morten Ramm og Else Kåss Furuseth samt skuespillerene Jakob Oftebro, Pia Tjelta og Aksel Henie. 

– Ville ha noe «ballsy»  

Vielsen fant sted på Angst bar, noe som for mange er et litt utradisjonelt sted for et bryllup, og da bruden dukket opp i en lekker hvit buksedress signert den norske designeren TSH, var det tydelig at dette ikke var et tradisjonelt bryllup. Tinashe har latt seg intervjue på bloggen til den tidligere Costume redaktøren Vanessa Rudjord, hvor hun forteller om kjolevalget. 

– Jeg skal ha på meg TSH. Tina er fantastisk dyktig, effektiv og varm. Vi hadde lyst til å være litt annerledes, «ballsy» og med litt smak av sommer og gikk for denne. Så sydde Tina og teamet hennes den til meg, sier hun i intervjuet. 

Gjestene derimot hadde tydeligvis ingenting å utsette på valget av lokale. 

– Jeg synes det var fint jeg! De møttes på bar, så da skulle de holde det på en bar sa Jakob Oftebro til TV 2 da vi spurte han hva han syntes om valget. 

Romantisk, kokko og perfekt

I intervjuet på bloggen forteller Tinashe også litt om hvordan Odd-Magnus stilte det store spørsmålet. 

–Han tok meg med på et rebusløp i Oslo. Det endte med at han gjenskapte den verste daten jeg noensinne har vært på (vi har ledd mye av den). Også fridde han. Helt fantastisk. Romantisk, kokko og perfekt.

Møtt av mannskor

Da vielsen var over gikk brudefølget, med brudeparet i spissen, opp til utestedet Stratos på Youngstorget. Der ble de tatt i mot på flott vis med sang fra et mannskor utenfor.

Stemningen var god blant gjestene før de tok turen opp til festen. 

– Det var en buffet av kjærlighet, sa Else Kåss Furuseth om vielsen.

Antrekket til komikeren var det heller ikke noe å utsette på 

– Jeg har på meg en blanding av komfort og glam, det er lov å ha på partybunaden når de gifter seg på bar, sa Else som ankom i en drøm av en paljettkjole kombinert med joggesko.