Solli gledet Hammarby-fansen

Jan Gunnar Solli kom inn som innbytter og ble dagens helt for «Bajen».

JUBLET: Hammarby-fansen jublet da Jan Gunnar Solli utlignet mot Halmstad.
JUBLET: Hammarby-fansen jublet da Jan Gunnar Solli utlignet mot Halmstad. Foto: MAJA SUSLIN / NTB scanpix

Jan Gunnar Solli utlignet for Hammarby mot Halmstad lørdag. Nordmannen sørget for at oppgjøret i Allsvenskan fotball endte 2-2.

Hjemme i den svenske hovedstaden tok Hammarby ledelsen allerede etter fem minutter da Erik Israelsson scoret. Etter 32 minutter måtte målscoreren ut med skade, og Solli erstattet svensken.

I annen omgang snudde gjestene kampen. Tidligere Lillestrøm-spiller Christoffer Andersson noterte seg for mål i det 52. og 59. minutt, men Solli fastsatte resultatet etter 63 minutter foran 21.668 tilskuere.

Flere nordmenn var i aksjon for Stockholm-klubben. Mats Solheim spilte hele kampen, mens Lars Sætra ble byttet ut i det 64. minutt. Hammarby ligger på 11.-plass etter 11 runder i comebacksesongen i Allsvenskan.

Lars Krogh Gerson spilte hele kampen for Sundsvall da den tidligere Kongsvinger-spillerens klubb spilte 1-1 borte mot Falkenberg.

Kalmar-målvakt Lars Cramer kunne ikke hindre 1-2-tap for Norrköping. Keeperens norske lagkamerat Tor Øyvind Hovda spilte 38 minutter som innbytter. (©NTB)