IKKE LENGER USIKKER: Nå er manager Louis van Gaal ikke lenger usikker på David de Geas ferdigheter.
IKKE LENGER USIKKER: Nå er manager Louis van Gaal ikke lenger usikker på David de Geas ferdigheter.

Van Gaal innrømmer: – Trodde ikke de Gea var god nok

Louis van Gaal innrømmer at han usikker på om David de Gea var god nok for Manchester United.

David de Gea har storspilt for Manchester United denne sesongen og får mye av æren for at klubben sikret seg Mesterliga-billett etter fjerdeplassen på tabellen.

Storspillet og de mange feberredningene har ført til at keeperen topper ønskelisten til Real Madrid, og foreløpig er det usikkert om 24-åringen blir værende på Old Trafford neste sesong.

Louis van Gaal innrømmer imidlertid at han var usikker på om de Gea var god nok da nederlenderen overtok som manager i Manchester United i fjor sommer.

– De Gea har hatt en veldig god utvikling denne sesongen. For i starten var jeg usikker på om han var god nok, blir Manchester Uniteds manager sitert på i et intervju med The Times.

Keeperen havnet på tredjeplass i kåringen av årets spiller i Premier League denne sesongen. Van Gaal er ikke lenger usikker på sisteskansens kvaliteter.

– Nå er de Gea helt fantastisk, og han reddet oss en rekke ganger i løpet av sesongen, konkluderer Manchester Uniteds manager.

David de Gea ble hentet til Manchester United fra Atletico Madrid for 180 millioner kroner i 2011. Han har spilt 131 kamper for klubben siden debuten mot Manchester City i Community Shield 7. august for fire år siden.