REISTE MED RYANAIR: Louis van Gaal reiste tirsdag på ferie med lavprisselskapet Ryanair. Foto: Scanpix
REISTE MED RYANAIR: Louis van Gaal reiste tirsdag på ferie med lavprisselskapet Ryanair. Foto: Scanpix

Tjener 75 millioner kroner i året – reiste på ferie med Ryanair

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal kunne reist på første klasse, men valgte billigbilletter fra lavprisselskapet Ryanair.

I sin første sesong som manager på Old Trafford ledet Louis van Gaal Manchester United til fjerdeplass på Premier League-tabellen og sikret dermed Mesterliga-spill neste sesong.

REISTE MED HÅNDBAGASJE: Louis van Gaal etter å ha sjekket inn med Ryanair på Manchester Airport.
REISTE MED HÅNDBAGASJE: Louis van Gaal etter å ha sjekket inn med Ryanair på Manchester Airport.

Tirsdag reiste van Gaal på en velfortjent ferie sammen med sin kone til Portugal.

Valgte lavprisbilletter fremfor Business Class
Men 63-åringen, som signerte på en lukrativ treårskontrakt verdt 75 millioner kroner i året i fjor sommer, reiste ikke akkurat på første klasse.

Ifølge The Daily Mail valgte van Gaal sammen med sin kone å reise med kun håndbagasje med Ryanairs lavprisbilletter. Manchester United-sjefen skal ha punget ut med bare noen hundrelapper per person for billetten til Portugal.

Van Gaal skal de neste ukene slappe av sammen med sin kone Truus ved Algarve-kysten, hvor den meritterte treneren har kjøpt seg en ferieleilighet.

Før avreise gjorde han det imidlertid klart at han i løpet av ferien vil bruke litt tid på å plukke ut potensielle forsterkninger foran neste sesong.

– Har aldri fri som manager
– Mange av spillerne vil etter sesongen reise på ulike landslagsoppdrag, men jeg og min kone skal reise på ferie til mitt lille paradis i Portugal, sa van Gaal til Manchester Uniteds hjemmeside.

– Jeg vil ta med min telefon og PC og alltid være i kontakt med direktør Ed Woodward. Som manager i Manchester United har du aldri helt ferie. Men jeg vil være i et varmere og bedre klima enn det er i Manchester, konstaterte nederlenderen.

På ryktebørsen har Manchester United blitt koblet til blant annet Borussia Dortmunds mitbanestjerne Ilkay Gündogan den siste tiden. Samtidig ryktes det at rekordkjøpet fra i fjor, Angél Di Maria, kan bli solgt til franske PSG.