Den norske countryartisten ble funnet død lørdag, 45 år gammel. Foto: Heiko Junge/ SCANPIX
Den norske countryartisten ble funnet død lørdag, 45 år gammel. Foto: Heiko Junge/ SCANPIX

Familiens sterke farvel med Liv Marit Wedvik (45):

«Vi elsker deg! Hvil i fred. Vi skal ta vare på dine.»

– Vi elsker deg, skriver Liv Marit Wedviks svigerinne, Jeanett Bergan, i sitt minneord til countryartisten. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag omkom den norske countryartisten Liv Marit Wedvik (45) i en drukningsulykke. Hun ble erklært død etter å ha falt i vannet ved Moen Camping i Risør.

Mandag formiddag offentliggjorde avisen Varden familiens minneord som Wedviks svigerinne Jeanett Bergan har postet på sin Facebookprofil.

TV 2 har også fått tillatelse til å gjengi minneordene.

"Verden er brutal. Igår mistet vi vår kjæreste Liv Marit Wedvik. Vår umistelige tante og svigerinne. Et menneske av de sjeldne. Så vakker, alltid med et smil og en klukkende latter. Vår alles solstråle. Så glad i livet og alltid tilstede i nuet. Du vil aldri bli glemt. Vi elsker deg! Hvil i fred. Vi skal ta vare på dine. Sofie, Elise, Jonas, Ivar og Jeanett".

Ulykke

Mange har ønsket å uttrykke sine kondolanser på Liv Marits Facebookprofil eller ovenfor TV 2. Artist Jenny Jenssen, kjendisstylist Erlend Elias Bragstad, Mia Gundersen og Pål Anders Ullevålseter er noen av dem som har uttrykt sin sorg

Artisten fra Skien var på besøk i Risør i pinsehelgen for å besøke venner ved campingplassen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 09.04 lørdag morgen, og da de kom frem til ulykkesstedet, ble det klart at hun var død. Hun ble funnet ved et bryggeanlegg ved campingplassen. Alt tyder på at dødsfallet skyldes en ulykke med tragisk utfall.

Den populære og folkekjære artisten albumdebuterte i 2003, og de fire første utgivelsene solgte rundt 200.000 eksemplarer. Hun rakk å gi ut syv album frem til 2010. Høsten 2007 deltok hun i TV 2-programmet Skal vi danse, og endte på en femteplass.

Sangeren har tidligere vært kjæreste med finansmannen Bjørn Rune Gjelsten og Hellbillies-vokalist Aslag Haugen. De siste syv årene har hun vært gift med Kjetil Bergan.