Mener Paradise-Magne (25) lyver på seg offerrolle etter slåsskamp 

Magne Robberstad hevder han ble utsatt på blind vold på 17. mai. Men både vitner og motparten forteller en helt annen versjon til God kveld Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I God kveld Norge lørdag, fikk vi et møte med den tidligere Paradise Hotel-deltakeren Magne Robberstad som hevder han ble utsatt for blind vold denne uken.

Delte bilde på Facebook

Han forteller sin historie om overfallet som skjedde på 17. mai, og delte selv et bilde av den sprukne leppa si på Facebook dagen etter hendelsen.

«Det var veldig gøy i går på 17. mai inntil en fyr jeg ikke aner hvem er, sikkert rusa på narkotika hadde lyst til å kutte vekk en del av leppa mi utenfor Bagel & Juice på Frogner. Oslo har virkelig blitt et utrygt sted å være. SINNSYKT at folk holder på slik på åpen gate!!! Takk til folk som hjalp meg på stedet og fikk meg til sykehus. #mersynligpoliti!!!», skriver han på Facebook.

Saken ble omtalt i flere medier, og Robberstad fikk støtteerklæringer i sosiale medier.

– Det var blind vold. Han kom bare rett mot meg og slo meg ned, sier han til God kveld Norge.

Synlige skader i ansiktet

Men etter intervjuet med Robberstad på åstedet tar en person som hevder han var øyenvitne til voldsepisoden kontakt med TV 2. Han mener Paradise Hotel-deltakeren lyver. God kveld Norge blir satt i kontakt med den Magne hevder står bak angrepet.

TV 2 møter en annen forslått mann.

– Dette øyenvitnet tok vare på meg og fikk renset sårene mine. Jeg ble oppringt om at det ble laget en reportasje nå, og de synes heller ikke det var riktig at saken skulle bli fremstilt feil, sier Rune Andre Sørstrønen. 

Han er gul, blå og håven i ansiktet og har sprengte blodkar i øynene etter slåsskampen med Magne Robberstad. 

– Det ble litt knuffing og utveksling av slag. Deretter hoppet to personer på meg og kjørte fingrene inn i øynene mine. Jeg kjente at blodet begynte å renne, forteller Sørstrønen.

Anmeldte episoden

Robberstad og Sørstrønen er uenige på flere punkter. Robberstad hevder han aldri pratet med den som angrep, mens Sørstrønen sier at de to stod ved siden av hverandre og pratet før det hele endte i basketak.

Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren sier at han har slitt masse etter angrepet, og at han har hatt mareritt om nettene.

Politiet bekrefter overfor God kveld Norge at Robberstad har levert en anmeldelse. 

– Jeg håper for Guds skyld at det er anmeldt, for da har han levert en falsk politianmeldelse, sier Sørstrønen.