FARTSTRØBBEL: Manchester Citys Yaya Touré har all grunn til å rynke på nesen etter å ha blitt stoppet i 200 km/t. Foto: Scanpix.
FARTSTRØBBEL: Manchester Citys Yaya Touré har all grunn til å rynke på nesen etter å ha blitt stoppet i 200 km/t. Foto: Scanpix.

Yaya Touré i trøbbel

City-stjerne ble tatt av politiet da bilen suste i 200 km/t på motorveien i Staffordshire.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Citys Yaya Touré(32) er i trøbbel etter å ha blitt tatt av politiet for råkjøring.

Det er The Sun som omtaler saken på morgendagens forside.

Fotballstjernen skal ha blitt stoppet etter å ha kjørt porchen i 200 km/t på motorveien. Citys midtbanespiller ble arrestert etter hendelsen som skjedde i Staffordshire onsdag kveld.

Avisen skriver videre at politiet nå vurderer om de skal beslaglegge førerkortet til stjernespilleren.

Det er ingen tvil om hvem City-spilleren bør hyre som advokat. Liverpool-spiller Kolo Touré råkjørte to ganger på under en uke i fjor vår. Råkjøring ser ut til å ligge i familien, selv om Kolo hadde mye lavere fart da han satt bak rattet(91 km/t i 60-sonen og 116 km/t i 80-sonen journ. merk).

Nylig skulle retten i Liverpool avgjøre hvilken straff Kolo Touré skulle ilegges, og selv om de to fartsovertredelsene vanligvis ville ført til at vedkommende bak rattet mister lappen, greide 34-åringens advokat å få retten til å vise nåde.

Advokaten fortalte videre at Touré rett og slett er for berømt til å benytte seg av offentlig transport på en sikker måte. Dermed beholdt Liverpool-spilleren lappen.

Så gjenstår det å se om Yaya Touré er like heldig som sin bror.