OPPTRER I FREDAGENS PROGRAM: Pål Asdal er en av åtte deltakere som står på scenen i fredagens The Voice. Foto: Bendik Stalheim Møller/privat (gjengitt med tillatelse)
OPPTRER I FREDAGENS PROGRAM: Pål Asdal er en av åtte deltakere som står på scenen i fredagens The Voice. Foto: Bendik Stalheim Møller/privat (gjengitt med tillatelse)

Single The Voice-Pål (29) spår at han blir alene resten av livet

Sangeren fornøyd med kjæresteløs tilværelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag kveld klokken 20.00 er Pål Asdal (29) en av åtte The Voice-deltakere som skal forsøke å synge seg til semifinalen i konkurransen.

Til tross for at sangeren må opptre live foran hundretusener av seere, er skuldrene senket. 

– Jeg er ikke nervøs i det hele tatt! Jeg bare gleder meg noe sinnssykt og skulle ønske det var i dag, sier han til TV 2 tirsdag. 

Har fått selvtillitsboost av The Voice

Etter å ha blitt vist på skjermen under både blind auditions, dueller og knockouts, har tilbakemeldingene rent inn. Pål forteller at kommentarene han har fått har hjulpet på selvbildet. 

– Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger etter at jeg ble med. Det har vært en selvtillitsboost fra ende til annen! Spesielt når jeg drar hjem til Bamle, da merker jeg det. Da er standardreplikken «ja, vi følger med på deg, da, vettu, det er veldig moro», sier han.

Stille på damefronten

29-åringen avslører at han er singel, har de flørtende kvinnfolka latt vente på seg.

– Det er egentlig litt stille på den fronten! Det er mest veldig unge jenter som ønsker så ta selfies med meg, eller så er det eldre damer som syns det er moro, ler han.

Selv om han altså ikke har kjæreste, er Pål langt fra misfornøyd med tilværelsen. Han mener det skal mye til før statusen endrer seg. 

– Jeg vet ikke helt hvordan drømmedama er. Det må være en dame som på en måte lar meg være så egoistisk som det jeg er. Jeg tror nok ikke at jeg er det beste kjæresteemnet fordi jeg har veldig mange interesser som betyr utrolig mye for meg. Og av erfaring så prioriterer jeg de tingene som jeg liker å holde på med. Som musikken, som betyr veldig mye for meg. Jeg trenger mye tid til det og forstår at det kan være vanskelig. Så jeg blir vel alene resten av livet! Men det gjør ikke noe, jeg har det jeg trenger, inkludert familien min og datteren min Nelly! Så jeg er veldig fornøyd. 

Føler seg privilegert

En annen ting han er veldig fornøyd med, er at han meldte seg på The Voice.

– Jeg føler meg så privilegert at jeg får lov til å stå her. Nå er jeg allerede en av de 16 beste i The Voice 2015, så jeg føler at jeg har bevist at jeg kan synge og at jeg har noe her å gjøre. Så alt fra nå av er en bonus, sier han. 

– Hvor mye betyr det for deg å gå videre?

– Helt fra starten har dette vært en fantastisk opplevelse, og jeg ønsker ikke at den skal ta slutt. Jeg synes det er sinnssykt fett, og jeg lærer noe nytt hver gang. Følelsene jeg får når jeg står på scenen er helt ubeskrivelige.

Se hvordan Pål og de andre deltakerne gjør det på scenen fredag klokken 20.00 på TV 2.