IKKE IMPONERT: Jamie Carragher er lite imponert over måten Raheem Sterling nå annonserer at han forlater Liverpool på.
IKKE IMPONERT: Jamie Carragher er lite imponert over måten Raheem Sterling nå annonserer at han forlater Liverpool på.

Jamie Carragher ber Sterling «holde kjeft»

Liverpool-legenden raser mot Raheem Sterling.

Raheem Sterling har gitt manager Brendan Rodgers beskjed om at han vil forlate Liverpool i sommer. Ifølge BBC vil Sterling komme med et offisielt krav om å bli solgt til manager Brendan Rodgers og klubbdirektør Ian Ayre på fredag.

Den engelske landslagsspilleren har takket nei til en forlengelse som ville sikret ham én million kroner i ukelønn. Liverpool ønsker å beholde 20-åringen, som har kontrakt med rødtrøyene ut sesongen 2017.

Sterlings siste utspill får Liverpool-legenden Jamie Carragher til å se rødt. Han ber Sterling holde kjeft og konsentrere seg om å spille fotball.

– Det gjør vondt langt ned i magesekken og gjør meg sint, sier Carragher.

– Gutten er fra London og vil tydeligvis tilbake. Det handler kanskje ikke om penger. Det handler kanskje om troféer og å spille i Mesterligaen. Men Liverpool hadde en mulighet til å vinne et trofé da de spilte semifinale mot Aston Villa i semifinalen i FA-cupen. Hvor var Sterling da? Man får ikke troféer, man gjør seg fortjent til dem. Da må man spille godt i de store kampene. Hva gjorde Liverpool i Mesterligaen? Ingenting. Hva gjorde Sterling? Ingenting, fortsetter Carragher.

– Det finnes ikke noe verre enn det han har gjort nå. Man holder kjeft og konsentrerer seg om å spille fotball, raser Carragher.

Sterlings agent Ian Abrahams tar til motmæle mot kritikken.

– Dette er blåst ut av alle proporsjoner. Vi har avtalt et møte med Liverpool seinere denne uken, og tar det videre derfra, skriver han på Twitter.