TAKKET NEI: José Mourinho skal ha takket nei til å overta Real Madrid. Foto: Scanpix
TAKKET NEI: José Mourinho skal ha takket nei til å overta Real Madrid. Foto: Scanpix

– Mourinho takket nei til Real Madrid-retur

José Mourinho skal ha fått tilbudet om å erstatte Carlo Ancelotti i Real Madrid, hevder La Liga-ekspert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se West Brom – Chelsea kl. 20.45 på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium

Carlo Ancelottis fremtid i Real Madrid er svært usikker etter at den spanske storklubben nok en gang ikke lyktes med å vinne La Liga.

Barcelona sikret seg seriemesterskapet i helgen, noe som betyr at Real Madrid kun har vunnet ligaen én gang de siste sju årene.

– Mourinho takket nei
Ifølge den anerkjente La Liga-eksperten Guillem Balague skal Real Madrid ha kontaktet José Mourinho for å forhøre seg om Chelseas suksessmanager er interessert i en retur til Bernabeu.

– Real Madrid har snakket med Julen Lopetegui i Porto, Jürgen Klopp, Rafael Benitez og Jose Mourinho. De har snakket med disse fire og forhørt seg om de ville være interessert i å trene Real Madrid. Klubben har vært i samtaler med José Mourinho, og han takket selvsagt nei, sier Balague til Sky Sports.

La Liga-eksperten hevder at Rafael Benitez, som for øyeblikket er hovedtrener i italienske Napoli, foreløpig seiler frem som favoritt til å erstatte Carlo Ancelotti på Bernabeu.

– Av de fire trenerne Real Madrid har snakket med, så ser Rafael Benitez ut til å være den fremste favoritten. Samtidig er det en del i klubben som ikke ønsker seg ham, poengterer spanjolen.

– Klopp på vei til Tyrkia
Jürgen Klopp ryktes å være på vei til tyrkiske Fenerbahçe. Det tyrkiske nyhetsbyrået DHA påstår mandag at tyskeren i utgangspunktet er enig med klubben om å overta som hovedtrener fra og med neste sesong. Det eneste som gjenstår er sluttforhandlinger med presidenten Aziz Yildirim og en signering av kontrakten.

Balague tror Real Madrid for øyeblikket ikke har et førstevalg klart til å erstatte Ancelotti.

– Slik det ser ut nå så har Real Madrid-ledelsen ikke en klar kandidat til å erstatte Ancelotti. Derfor kan Ancelotti bli værende. Men hvis du forteller Ancelotti at får bli værende fordi det ikke finnes andre kandidater, så vil det jo gjøre noe med autoriteten hans, poengterer Balague.