Her er Dietmar Hamanns handleliste til Wenger

– De må ha en midtstopper og en målvakt, mener Liverpool-legenden.

Etter søndagens poengdeling på Old Trafford, hvor Arsenal så godt som sikret tredjeplassen og fortsatt holder liv i drømmen om plasseringen over, sa Dietmar Hamann i TV 2s Premier League-studio at Arsène Wengers menn neste sesong kan være med å kjempe om ligatittelen

Det var ekspertkollega Trevor Morley langt på vei enig i.

– Det er en genuin følelse av at Arsenal, med et ungt lag, har noe å bygge på for første gang på en stund. De får i alle fall tredjeplass i år, de har cupfinalen, de vant et trofé i fjor... Man føler at de faktisk bygger noe, og for første gang på lenge kan de faktisk kjempe om ligatittelen. Det har vært altfor enkelt for Chelsea i år, sa han.

Skal Arsenal klare det, må de i så fall handle, skal vi tro ekspertduoen.

– De må garantert ha en målvakt
Og Hamann vet nøyaktig hva de trenger i Nord-London.

– Han har alltid hatt penger, men han har vært litt lite lysten på å bruke de. Det er mindre enn to år siden de begynte å kjøpe fra de store klubbene i stedet for Southampton og Birmingham, så det er en stor forskjell. Hvor de trenger spillere? De trenger en midtstopper. Laurent Koscielny mistet mange kamper på grunn av en akillesskade i år. Jeg liker partnerskapet med Mertesacker, men jeg føler de trenger en ny spiller der i tillegg, sa den tidligere tyske landslagsspilleren.

Men også enda lenger bak på banen er det behov for forsterkninger. 

– Det man også trenger for å konkurrere i Premier League og i Mesterligaen er en topp, topp målvakt. Jeg vet ikke om det de har nå er av toppkvalitet, så jeg ville også sett på den plassen, sa han, og fikk raskt støtte av Morley:

– De må garantert ha en målvakt. Se på Joe Hart, Thibaut Courtois, David de Gea... De har vært i en egen klasse hele sesongen, og Arsenals 'keepere er ikke i nærheten av det nivået. 

Horn, Trapp eller Fährmann
Arsenal lener seg for tiden på David Ospina mellom stengene, etter at Wojciech Szczęsny mistet plassen etter den pinlige episoden etter tapet mot Southampton 1. januar hvor han skal ha røyket i dusjen.

Med sine 35 baklengsmål denne sesongen er det bare Chelsea (28) og Southampton (31) som har sluppet inn færre. 

Det får ikke hjelpe, mener Hamann, og mener Wenger bør kaste øynene sine på noen av målvaktene i hjemlandet.

– Det er en god målvakt i Köln, Timo Horn, som bare er 19. Kevin Trapp i Eintracht Frankfurt er kanskje den første jeg ville gått for, og Ralf Fährmann i Schalke 04 er veldig god. De ville ikke ha kostet så mye heller. Trenger du en keeper, så er ikke Tyskland den verste plassen å lete, sier han.