GJENSYN: Det er klart for et gjensyn mellom Giorgio Chiellini og Luis Suárez i Mesterliga-finalen. Slik endte det sist de to møttes.
GJENSYN: Det er klart for et gjensyn mellom Giorgio Chiellini og Luis Suárez i Mesterliga-finalen. Slik endte det sist de to møttes.

Suárez møter igjen Chiellini og Evra – slik reagerer Twitter

Mesterliga-finalen byr på et gjensyn med Giorgio Chiellini og Patrice Evra for Luis Suárez. Det går ikke upåaktet hen i sosiale medier. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag ble det klart at Barcelona møter Juventus i Mesterliga-finalen på Olympiastadion i Berlin 6. juni. 

Dermed står Barcelona-spiss Luis Suárez ansikt til ansikt med to gamle kjenninger, Giorgio Chiellini og Patrice Evra. 

Utestengt fire måneder
Suárez ble utestengt i fire måneder etter at han bet Chiellini i skulderen under den avgjørende gruppespillskampen mellom Italia og Uruguay i VM i fjor. En kamp Uruguay for øvrig vant 1-0. Det er første gang de to møtes siden hendelsen.

Juventus-stopperens navn lå onsdag kveld på tredjeplass over de mest brukte hashtaggene på Twitter på verdensbasis og sosiale medier flommet over av bildemontasjer med de to kamphanene. (Se et utvalg nederst i saken)

Rasisme-beskyldninger
Det er ikke bare Chiellini som gleder seg til møtet. Også Juventus-back Patrice Evra har historie med Suárez.  

Under en kamp mellom Liverpool og Manchester på Anfield i oktober 2011 anklaget Evra Suárez for rasisme, og selv om Suárez i etterkant sa at han kun kalte venstrebacken noe lagkameratene hans i Manchester United også kalte ham, ble uruguayaneren ilagt åtte kampers karantene for uttalelsene.

– Jeg er stolt av å være den jeg er og fargen min, og jeg kommer til å ta ham i hånden, det er ikke noe problem. Men jeg skal sørge for at han merker at jeg er på banen, sier Evra ifølge Goal.com

Det ligger dermed an til å bli en spennende Mesterliga-finale på alle måter når de tre møtes igjen i Berlin.