«Kong» James: – Gi meg ballen, så skal jeg vinne kampen for oss

LeBron James avgjorde vanvittig sluttspilldrama i siste sekund.

LeBron James scoret vinnerpoengene i siste sekund da Cleveland Cavaliers slo Chicago Bulls 86-84 i NBA-sluttspillet søndag og utlignet til 2-2 i best av sju kamper.

Rett etter matchen fortalte James hva han sa til de andre gutta på laget like før slutt.

– Gi meg ballen, så skal jeg vinne kampen for oss.

Se den vanvittige avslutningen på kampen i videovinduet øverst!

– Jeg gjorde feil etter feil etter feil. Jeg kunne ikke svikte lagkameratene mine. Jeg var glad jeg kunne sette de siste poengene for lagkameratene mine, sier James.

«Kong» James bidro med 25 poeng, 14 returer og åtte assist da Cavaliers tok tilbake overtaket i kvartfinalen. Laget har hjemmebane i femte og eventuelt sjuende kamp.

I forrige kamp var det Bulls-stjernen Derrick Rose som avgjorde i siste sekund, da hans trepoenger ordnet 99-96-seier. Søndag svarte James på tiltale.

Lagkameratene kastet seg over James i ville jubelscener etter hans presise skudd fra drøyt seks meters hold ute på venstresiden.

Cleveland lå under med inntil 11 poeng i annen halvdel før laget tok kommandoen i siste periode. Gjestene gikk fra 57-68 til ledelse 80-73 fire minutter før slutt før Bulls skapte ny spenning.

Derrick Rose førte an for Bulls med 31 poeng, mens Jimmy Butler scoret 19 poeng og Joakim Noah tok 15 returer. Timofei Mozgov noterte 15 poeng og ni returer for Cavaliers. (©NTB)