Her er Norges første musserende vin
På to timer ble alle flaskene revet bort. På Egge Gård i Lier lover de nå å utvide vinmarken slik at flere kan få smake de sjeldne dråpene.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Fruktbygda Lier i Buskerud er kanskje mest kjent for sine søte jordbær og friske epler, men på Egge gård satses det nå nytt. Marius Egge, som er 11. generasjon gårdbruker, er for tiden i Kina og viser frem produktene sine, men hjemme på gården arbeides det for fullt. - Her har vi Norges første musserende vin, hvor druene er produsert her på Egge gård, sier salgssjef Håkon Steinbo. For aller første gang er det nå produsert druer i Norge som har blitt til musserende vin.
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert