VIL KJØPE VILLA: Tony Adams (t.h), her sammen med Arsene Wenger, ønsker sammen med en gruppe forretningsmenn å sikre seg eierskapet i Aston Villa. Foto: Scanpix
VIL KJØPE VILLA: Tony Adams (t.h), her sammen med Arsene Wenger, ønsker sammen med en gruppe forretningsmenn å sikre seg eierskapet i Aston Villa. Foto: Scanpix

Arsenal-legende vil ta kontroll over Aston Villa

Tony Adams står i spissen for en gruppe forretningsmenn som ønsker å sikre seg eierskapet i Aston Villa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aston Villa har vært til salgs i omtrent ett år, men foreløpig har klubbens eier Randy Lerner ikke mottatt et akseptabelt bud.

Nå ønsker en gruppe investorer og forretningsmenn med Arsenal-legenden Tony Adams som frontfigur å sikre seg eierskapet, melder The Daily Mail.

Vil by 1,5 milliarder kroner
Englands tidligere landslagskaptein samarbeidet blant annet med tidligere Chelsea-direktør Paul Smith og planlegger et bud på 1,5 milliarder kroner for eierskapet på Villa Park.

Adams har i flere måneder kontaktet en rekke investorer for å sikre gruppen av forretningsmenn midler for å stable sammen milliardbudet.

Dersom gruppen lykkes, og Villa-eier Randy Lerner godtar budet, er det ventet at Paul Smith vil få en direktør-stilling i Aston Villa.

– En av de største i britisk fotball
Manager Tim Sherwood ble spurt om det mulige oppkjøpet av Aston Villa i forkant av helgens Premier League-oppgjør mot West Ham.

– Klubben er til salgs, og vil bli solgt om partene blir enige om en sum. Dersom det blir nye eiere, er det opp til dem å avgjøre om de ønsker seg Tim Sherwood som klubbens manager, sa Sherwood.

– Men jeg har ikke hørt noe. Aston Villa er en av de største klubbene i britisk fotball og jeg er stolt over å være manager for klubben, mente han.

– Stor respekt for Tony Adams
Aston Villas manager frykter imidlertid ikke at Tony Adams kommer inn på eiersiden i klubben.

– Jeg kjenner Tony Adams kun fra tiden han spilte selv. Han er god gutt, og jeg har stort respekt for ham. Tony Adams var en strålende spiller, sa Sherwood diplomatisk.