Van Gaal: – Jeg ble tvunget til å signere Depay nå

Louis van Gaal røper at han måtte signere Memphis Depay på grunn av interessen fra PSG.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal røpet på fredagens pressekonferanse at den opprinnelige planen var å hente Memphis Depay i løpet av sommeren.

Men på grunn av en massiv interesse fra den franske storklubben PSG for 21-åringen, valgte van Gaal å reagere.

– Jeg ble tvunget til å signere ham nå. Dersom jeg hadde håndtert det annerledes, så ville han signert for PSG, sier van Gaal, ifølge BBC.

Depay, som scoret 21 mål for PSV Eindhoven denne sesongen, skal ha signert en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen på Old Trafford.

Manchester United bekreftet tidligere denne uken at den nederlandske landslagsstjernen vil slutte seg til klubbens førstelag i juni.

Van Gaal frykter at Memphis Depay ville bli snappet opp av PSG dersom Manchester United hadde ventet med å signere stortalentet.

– Når du signerer en ny spiller, så forstyrres fokuset i gruppen til dine nåværende spillere, sier van Gaal, som svarer slik på spørsmål om hvorfor han tror Depay ville signere for PSG:

– Fordi på det tidspunktet var han ikke blitt kontaktet av meg. Jeg pleier vanligvis ikke å snakke med spillere før sesongen er avsluttet. Men på grunn av mitt nære forhold til PSV, kunne jeg håndtere denne situasjonen, sier en fornøyd van Gaal om Manchester Uniteds første sommersignering.