TILBAKE PÅ SKJERMEN: Ryktene om at det var slutt for Hotel Cæsar-gjengen var sterkt overdrevet – nå bekreftes det en ny sesong. Foto: Bjørn Wad/TV 2
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Ryktene om at det var slutt for Hotel Cæsar-gjengen var sterkt overdrevet – nå bekreftes det en ny sesong. Foto: Bjørn Wad/TV 2

TV 2 bekrefter ny runde med Hotel Cæsar

Fansen kan puste ut etter rykteflom.

TV 2 har bestilt en ny sesong med Hotel Cæsar av produksjonsselskapet Metronome Spartacus.

Hotel Cæsar har siden 8. februar hatt innspillingspause, men fra høsten av skrus kameraene i Cæsar-lokalene på igjen.

– Det at en innspillingspause sammenfalt med vår årlige vurdering av Cæsar har fått ryktebørsen til å gå varm, men ryktene om Hotel Cæsars død er sterkt overdrevet. Selv om man snart har produsert 3000 episoder, så er eventyret på ingen måte slutt, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

– Universet, karakterene og ikke minst historiene lever i beste velgående. Nå har også gjengen på Cæsar brukt innspillingspausen til å finslipe alt, det de skal i gang med å spille inn til høsten er rett og slett utrolig engasjerende. Vår vurdering er at Hotel Cæsar vil bli enda bedre, fortsetter han.

Cæsar sikret til 2016

BESTILTE NY SESONG: Dramasjef i TV 2, Christopher Haug. Foto: TV 2
BESTILTE NY SESONG: Dramasjef i TV 2, Christopher Haug. Foto: TV 2

Det har vært et stort engasjement blant Cæsar-fansen siden innspillingspausen var et faktum. Det er blitt opprettet Facebook-grupper, seere har gått i demonstrasjonstog og TV 2 har fått flere hundre bekymrede meldinger på Facebook, mail og telefon.

Nå er fansen sikret Hotel Cæsar-dramatikk til og med desember 2016.

– Hotel Cæsar har verdens beste og mest lojale fanskare! Vi takker for det fantastiske engasjementet, og vi er overbevist om at fanskaren vil øke i årene som kommer. Det er alltid hyggelig å sjekke inn på Cæsar for et nytt år. Vi har bodd der i 17 år, er utrolig fornøyde og har ingen planer om å bytte hotell, sier Haug.

Håper på å overraske

Administrerende direktør i Metronome Spartacus, Ellen Alveberg, gleder seg til fortsettelsen.

– Vi er veldig glade for at TV 2 fortsetter å velge Hotel Cæsar. Vi takker for tilliten og fortsetter å jobbe iherdig med og gjøre Hotel Cæsar enda bedre neste sesong. Vår merkevare er sterke historier som engasjerer, overrasker og gleder. Både nye og gamle seere har mye å se frem til, sier hun.