Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med bare fire dager til det britiske parlamentsvalget, er valget helt åpent. Det håper den ukulelespillende musikklæreren Robin Grey å gjøre noe med.

TV 2s fotograf Kenneth Coumo filmer Grey som framfører den noe frekke hit'en. FOTO: Kjetil Iden
TV 2s fotograf Kenneth Coumo filmer Grey som framfører den noe frekke hit'en. FOTO: Kjetil Iden

Da den britiske statsministeren i valgkampen tilfeldigvis dukket opp, tok Grey spontant opp ukulelen sin, og improviserte frem sangen; «Fuck off back to Eton».

Sangen inneholder en referanse til den eksklusive privatskolen Eton College, som ligger vest for London. Og Robins lille sang eksploderte på nett da han inkluderte bestemoren i sangen, og hennes fortolkning i form av en dans.

– Jeg har ikke noe imot skolen Eton, men den er et nyttig symbol på klasseprivilegier og elitisme i dette landet. 19 av de siste 52 statsministerne har kommet fra Eton, og statsministeren, finansministeren og ordføreren i London gikk sammen på skolen, sier Grey til TV 2.

Sangen har tatt av på Youtube, og Grey har nå laget en profesjonell inspilling av sangen, melder The Idependent.

Sammen med en spesiallaget musikkvideo han har spilt inn sammen med bestemoren, håper han det kan bidra til å kaste Cameron ut av 10 Downing street.

Mandag framførte Grey trudelutten på direkten på TV 2 Nyhetskanalen til god stemning både i London og i nyhetsstudio. Se klippet øverst i saken!