Jaa9 & OnklP: 
– Vi krangler svært lite

Rapduoen har funnet ut hvordan de skal være både kompiser og business-partnere.

Pål «OnklP» Tøien har opplevd stor suksess det siste året med sitt nye band « Onkl P og de fjerne slektningene», opptreden i «Hver gang vi møtes» og positive oppslag i avisene som ikke omhandler trøbbel.

Han har allikevel ikke glemt sin gode kompis Jaa9, og nå er duoen sammen igjen med ny plate og turné.

Vennskapet dem imellom er unikt, noe det har vært helt siden gutta møttes på togstasjonen i sentrum av Lillehammer i 2001.

KONSERT: Jaa9 & OnklP hadde konsert for et utsolgt Rockefeller i Oslo natt til 1. mai. Foto; TV 2
KONSERT: Jaa9 & OnklP hadde konsert for et utsolgt Rockefeller i Oslo natt til 1. mai. Foto; TV 2

– Vi forteller hverandre det meste, det gjør vi. Til å være så mye sammen og så tett på hverandre, som vi er til tider, så krangler vi svært lite. Vi rekker ikke å bli uenige før vi fikser det, vi har en bra kjemi på hvordan vi skal være kompiser og businesspartnere, sier OnklP til TV 2. 

Bestekompisene fra Lillehammer har vært en stor del av det norske hiphop-miljøet i over et tiår. Nå slipper de ny plate «Føkk Ferie», og drar på turné, med en litt anderledes fanskare enn sist de var på tur.

– Det er veldig morsomt å være på veien igjen. Det har blitt Johnny og hele Norges OnklP dette her. Det er stas å henge med Pål nå, målgruppa vår er utvidet med 20 år hver vei og det er jo morsomt, sier Johnny Engdal Silseth til TV 2.