Suarez-hat trick i åttemålsfest

Barcelona herjet med lille Cordoba og ga seg ikke før det stod 8-0 i målprotokollen.

Cordoba - Barcelona 0-8 (0-2)

Se Barcelonas åttemålsfest i videovinduet øverst!

Cordoba måtte ta poeng i lørdagens hjemmekamp mot Barcelona for å holde liv i drømmen om en ny sesong i La Liga.

Lenge så det også ut til å kunne være en mulighet for det - etter 42 minutter stod det nemlig fortsatt 0-0 i målprotokollen på Estadio Nuevo Arcángel.

Men så startet gjestene et vanvittig målshow. Ivan Rakitic og Luis Suárez scoret to raske mål og sørget for at gjestene gikk i garderoben med en 2-0-ledelse.

De to målene så ut til å drepe alt av motivasjon for nedtrykkstruede verter. For etter hvilen gikk det meste galt.

Lionel Messi headet inn Barcelonas tredje like etter kampen ble sparket igang igjen, før Suárez satte sitt andre for kvelden.

Det tok totalt elleve minutter fra gjestene satte sitt første til det stod 0-4 på resultattavla.

Gerard Piqué ville også være med på festen, og satte Barcelonas femte etter 65 minutter. Etter 79 minutter satte Messi sitt andre, og fem minutter før slutt kunne argentineren fullført hat tricket da gjestene fikk straffe.

Men istedenfor å ta den selv, ga han Neymar sjansen til å komme på scoringslisten. Brasilianeren takket og bukket og satte inn kampens sjuende.

Istedet var det Suárez som kunne juble for hat trick tre minutter før slutt, uruguayanerens første tremålskamp siden overgangen fra Liverpool.

Dermed endte det i en meget imponerende 8-0-seier for Barcelona. Nå ligger Luis Enrique og co fem poeng foran Real Madrid med én kamp mer spilt.

Carlo Ancelottis mannskap har bortekamp mot Sevilla lørdag kveld, og er avhengige av tre poeng for å holde følge på toppen av La Liga. Det blir imidlertid en vanskelig oppgave - Sevilla har nemlig ikke tapt en hjemmekamp på 13 måneder.

Stortapet gjorde at Cordobas teoretiske håp om å berge plassen nå er borte. Med tre kamper igjen å spille har tabelljumboen elleve poeng opp til sikker plass.