TINDERDATE: Hilary Duff er her på åpningen av en gullsmedbutikk i Vest-Hollywood i 2013. Foto: Scanpix
TINDERDATE: Hilary Duff er her på åpningen av en gullsmedbutikk i Vest-Hollywood i 2013. Foto: Scanpix

Sjekk hvem som dukket opp på Tinder

– Jeg chatter med ni forskjellige fyrer, og de fleste vet ikke hvem jeg er.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Hilary Duff skilte seg nylig fra mannen Mike Comrie, men allerede er stjernen klar for å date igjen. Hun har nemlig lastet ned datingappen Tinder, og er svært aktiv, skriver US Weekly.

I et radiointervju nylig avslørte Hilary Duff (27) at hun hadde lastet ned datingtjenesten på mobilen, og at hun allerede hadde vært på første date. En date som var svært nervøs for Hollywood-skuespilleren.

– Jeg var sammen med noen kompiser hjemme hos meg og vi konstaterte at jeg bare har hatt seriøse kjærester. Jeg har truffet folk gjennom jobben, og har aldri vært på blinddate. Men hva er det verste som kan skje liksom, sier hun om hvorfor hun lastet ned Tinder.

Aktiv på Tinder

Hun forteller at opplevelsen av å date på Tinder har vært beroligende for henne, og avslører at hun elsker å date på denne måten.

– Jeg prater med sikkert ni forskjellige fyrer akkurat nå. Mange av dem vet ikke hvem jeg er. Noen later som de ikke vet det, mens andre tror at det er en spøk, sier Duff til US Weekly.

Bowling

For de som vil ha en match med Hilary Duff må forholde seg til følgende kriterier fra skuespilleren.

– Det første er åpenbart utseendet, det låter litt kyniskt, men det er jo hva man leter etter. I tillegg må kjemien være naturlig. I tillegg er det viktig at de skriver noe morsomt i profilen sin, forteller hun åpenhjertig.