TRE TYPER: Testen til et spirituelt nettsted går sin seiersgang på nett. Er det hold i teorien? Sjekk selv under! Foto: Higher Perspective
TRE TYPER: Testen til et spirituelt nettsted går sin seiersgang på nett. Er det hold i teorien? Sjekk selv under! Foto: Higher Perspective

Ny teori: Dette forteller fingrene om personligheten din

Er du A-, B- eller C-typen? Test deg selv her. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ny teori om hva lengden på fingrene dine sier om personligheten din har kommet på banen.

Bak det hele står det spirituelle nettstedet Higher Perspective, og teorien går nå sin seiersgang på nett.

Nyhetskanalen ABC er én av de mange kanalene som har latt seg fascinere, og som mandag testet teorien på sine programledere. 

Nettstedet skriver at personlighetstrekkene er delt inn i A-, B og C-typer, og at de tre forskjellige typene har vidt forskjellige karaktertrekk.

Ta opp venstre hånd, og sjekk hvilken type du er:

  • A-typen har lengre ringfinger enn pekefinger.
  • B-typen har kortere ringfinger enn pekefinger.
  • C-typen har lik lengde på ring- og pekefinger.

Da gjenstår det å se om du klarer å kjenne deg igjen. Hva mener du om teorien? Si din mening på våre Facebook-sider. 

 A. Den sjarmerende, men pragmatiske 

De med lengre ringfinger enn pekefinger har en tendens til å være sjarmerende og uimotståelige for mange. A-typene kan snakke seg ut av enhver situasjon.

De er noe aggressive, men de er gode problemløsere. De har mye medfølelse, og jobber ofte som ingeniører, soldater og forskere. De er som regel svært gode i kryssord. 

B. Den selvsikre få-det-gjort-typen.

Mennesker med kortere ringfinger enn pekefinger er ofte selvsikre og flinke til å få ting gjort. De trives godt alene, og jobber ofte alene for å nå sine mål.

Det betyr ikke at de er introverte. De er målrettede og liker ikke å bli forstyrret. De kjenner ofte et sug etter mer. 

C. Pasifisten

C-typene vil ha fred og skyr konflikter. Mennesker med lik lengde på ring- og pekefinger er godt organiserte og ønsker å komme overens med alle. De er trofaste i forhold, og er ømme og omtenksomme partnere.

Men, C-typene har en voldsom kjerne som ikke kommer til syne i hverdagen, men som kan være eksplosiv hvis den slippes løs. De er kanskje pasifister, men du bør ikke provosere dem unødvendig. 

Utro-lengden

Fingerlengden har lenge fascinert forskere, og det er ikke lenge siden noen forskere hevdet at fingerlengden kan avsløre hvor utro menn og kvinner er. 

600 briter og amerikanere deltok i en undersøkelse hvor forskerne ville finne ut om fingerlengde faktisk har noe å si for trofasthet.

I forskningsrapporten, som ble publisert i fagbladet Biology Letters, kom det frem at de med like lang ringfinger som pekefinger er mer trofaste enn de med ulik lengde på nevnte fingre.