RYDDER I REKKENE: Etter nok en skuffende sesong er hele ti Liverpool-spillere på vei ut dørene på Anfield.
RYDDER I REKKENE: Etter nok en skuffende sesong er hele ti Liverpool-spillere på vei ut dørene på Anfield.

– Ti Liverpool-spillere kan forsvinne i sommer

Liverpool rydder i rekkene etter nok en troféløs sesong.

Liverpool kan komme til å kvitte seg med hele ti spillere i sommmerens overgangsvindu. Det melder Daily Mail på sine nettsider.

Steven Gerrard er som kjent allerede klar for en overgang til MLS og et liv i luksus på Californias solfylte strender.

Nå skriver avisen at Liverpool-kapteinen sannsynligvis ikke er den eneste som takker for seg etter en skuffende sesong.

Glen Johnsons kontrakt med klubben går ut i sommer, og svært lite tyder på at engelskmannen vil bli tilbudt en ny avtale.

En annen mann som også står uten kontrakt i sommer er Kolo Touré. I motsetning til sin rekkekamerat, som ikke får kontrakt, har ivorianeren ennå ikke bestemt seg for om han skal akseptere Liverpools tilbud eller ikke.

Heller ikke Martin Skrtel ser ut til å komme til enighet med Liverpool om en ny avtale. I Tyskland har Wolfsburg fått opp øynene for slovaken, og etter en knallsterk sesong bør Bundesliga-klubben ha gode forhandlingskort rent sportslig sett.

At Raheem Sterling ikke klarer å bli enig med klubben om ny kontrakt er ingen hemmelighet. Nå skal også Juventus ha meldt seg inn i konkurransen om ungguttens signatur.

Brendan Rodgers har i lengre tid vært på jakt etter en som kan gi Simon Mignolet kamp om keeper-plassen, noe som fort kan føre til at Brad Jones må bruke sommeren til å se seg om etter en ny benk å varme.

En mann Liverpool-supporterne imidlertid gjerne ser forlate Anfield, er Mario Balotelli. Italieneren har stort sett vært seg selv siden overgangen fra AC Milan, noe som ikke har slått veldig godt an hos en supporterskare som ønsker seg en ordentlig erstatter for Luis Suárez.

Videre skal både Fabio Borini, Rickie Lambert og Javier Manquillo også være på vei bort fra Anfield.

Man kan spekulere i hvem som har skylden for de rødes svake sesong, men etter søndagens FA Cup-exit har søkelysene nok en gang blitt rettet mot Brendan Rodgers. Liverpools eiere vil etter sesongen vurdere nordirens stilling i klubben, men rapportene sier mannen som skulle ta Liverpool tilbake til toppen inntil videre sitter trygt.

Alt er likevel ikke bare grått på Anfield. Mandag ble det klart at Jordan Henderson, som er tiltenkt rollen som Steven Gerrards arvtaker, vil skrive under på en ny kontrakt i løpet av uken.

Også Daniel Sturridge og Philippe Coutinho har skrevet under på nye langtidskontrakter med klubben.