Sjekk denne gjengens spinnville Fast & Furious 7-parodi

Ikke heeeelt som originalen.

Men, er det ikke Vin Diesel og Paul Walker? Eh, nei. Det er det ikke. Men det er noen morsomme karer fra Polen. Skjermdump: youtube
Men, er det ikke Vin Diesel og Paul Walker? Eh, nei. Det er det ikke. Men det er noen morsomme karer fra Polen. Skjermdump: youtube

Det er Fast & Furious-feber over hele verden akkurat nå. Den siste, og sjuende (!), filmen i rekken, har vært spesielt populær. I Norge er det faktisk den mest populære av alle F&F-filmene så langt. Det sier faktisk ganske mye!

Den er faktisk årets mest sette film så langt, foran blant andre "Fifty shades of Grey".

Nærmere 330.000 nordmenn har tatt turen for å få med seg actionfilmen, der raske biler spiller en viktig rolle.

Filmen har også vært en stor inspirasjon for mange. Ikke minst den glade gjengen med polske filmamatører som har laget klippet du kan se her. De har nemlig laget sin helt egne Fast and Furious-parodi.

Les også: Bilen til Thomas får jentene til å hyle

Mye humor

Slike parodier kan jo fort bli litt platte og kjedelige. Men disse gutta har tatt steget mye lenger enn de fleste andre. Her er det skikkelig action, en god dose humor og (selv)ironi – og overraskende god kompetanse på det tekniske.

Superhelter som Vin Diesel og Paul Walker er byttet ut med noen som ikke er fullt så muskuløse og kjekke karer – mens de blankpolerte sports- og superbilene i filmen er erstattet av Lada, Trabant og Fiat. Som seg hør og bør.

Vil du ha litt god underholdning – er det bare å trykke på startknappen under og sette av to minutter (PS: Det blir ekstra morsomt om du får med deg engelsk teksting!):

Les også: Skal få slutt på ladavitsene