HARDHAUS: Christer Falck er selv tidligere deltaker og har vært programleder for Robinsonekspedisjonen siden 2005. Foto: TV 2
HARDHAUS: Christer Falck er selv tidligere deltaker og har vært programleder for Robinsonekspedisjonen siden 2005. Foto: TV 2

Falck: – Det er for mange hipstergutter og fjolledamer! 

Tusenvis har allerede søkt om å få være med i neste års Robinson på TV 2. Men det er fortsatt ledige plasser på ekspedisjonen – og nå vil Christer ha deg!

Om kun få uker reiser Robinsonprogramleder Christer Falck avgårde for å spille en ny sesong av Robinsonekspedisjonen.

Må jobbe for maten

Falck kan avsløre at han i neste sesong vil ha enda flere spennende utfordringer for deltakerne.

– Det spørs om det kan bli noe særlig tøffere og råere. Vi har nådd grensen av hvor lite mat et menneske kan spise på 7 uker, så der er det ikke mer å gå på, men målet er at deltakerne neste år, skal bli litt mer nevenyttige. At de faktisk må jobbe litt mer for maten og at de kanskje kan lære noen triks underveis. Men tøft skal det bli. Men håper på en enda mer aktiv gjeng fra år til år.

Fortsatt ledige plasser

Strømmen av søkere har vært enorm, men Falck forteller at det fortsatt finnes ledige plasser til neste års ekspedisjon.

– Faktisk er det noen få plasser igjen. Vi trenger noen kjekke ungdommer. Noen fra 19-30, som trenger å bryne og utfordre seg litt. Og ønsker å bytte ut asfalt med sand og Caffe Latte med kokosmelk. Så det er fortsatt en plass eller to ledig om man ikke har fått ut fingeren.

MELD DEG PÅ HER!

Falck håper derfor at det dukker opp noen søknader fra unge mennesker med en trang til å teste sine egne grenser.

– Skikkelig grepa mannfolk og kvinnfolk med vinnerinstinkt, som har skjønt at livet er mer enn sminke, helsestudioer og kafébesøk. Det er alt for mange hipstergutter og fjolledamer, utfyller Falck til TV 2.

Mer wienerschnitzel og hekling

– Hvilke råd har du til de som ønsker å søke?

– Mitt tips er å spise seg litt opp før dere skal ned. Trimme litt mindre, sånn at ikke forbrenningen er på topp. De må lage en god søknad som er konkret og ikke generell. «Glad gutt som søker utfordringer» kommer man ingen vei med. Men «Gutt med egne meninger på sjekker'n og med en forkjærlighet for jakt, wienerschnitzel og hekling», blir nok lagt mer merke til, avslutter Christer Falck.