TREKKER SEG: Peder Trøften (28) trekker seg fra høstens Jakten på kjærligheten-sesong. Foto: Espen Solli/TV 2
TREKKER SEG: Peder Trøften (28) trekker seg fra høstens Jakten på kjærligheten-sesong. Foto: Espen Solli/TV 2

Jakten på kjærligheten-bonde trekker seg 

Bonden Peder Trøften (28) har funnet tonen med ekskjæresten og trekker seg fra høstens sesong av Jakten på kjærligheten. 

Peder Trøften (28) skulle være med i årets Jakten på kjærligheten-sesong, men har nå trukket seg etter at ekskjæresten tok kontakt og ville ha en prat med ham.

Hun visste ikke at han allerede hadde sagt ja til å være med i Jakten på kjærligheten på TV 2.

– Nei, det hadde jeg bare fortalt til mine aller nærmeste, og jeg har ikke hatt kontakt med henne på lenge. Så jeg ble litt satt ut da hun tok kontakt og spurte om vi kunne ta en prat. Da jeg møtte henne igjen var det så sterke følelser mellom oss, at det er riktig både for meg og Jakten-produksjonen at jeg trekker meg fra programmet. Jeg har gått mange runder med meg selv, hatt gode samtaler med produksjonen i serien, og tenkt godt gjennom valget mitt, sier Peder Trøften.

Nå ønsker han de andre bøndene lykke til i Jakten på kjærligheten, og lover at han skal følge med på TV 2 til høsten for å se hvordan det går med dem.

Anne-Marte (35), ekskjæresten til Peder, forteller til TV 2 at hun nærmest fikk sjokk da hun fikk vite at Peder var i gang med Jakten på kjærligheten.

– Jeg viste ikke noe om at han var i gang med Jakten på kjærligheten da jeg tok kontakt med ham, så jeg var helt uvitende. Fikk jo litt sjokk da han fortalte det da jeg møtte ham for en prat, men det var flott han var så ærlig. Jeg vet det ikke har vært så lett for Peder å ta disse valgene, men følelsene er enda så sterke mellom oss at jeg nå bare er lykkelig for at han har gitt kjærligheten mellom oss en ny sjanse, sier Anne-Marte.

Leter etter ny bonde

TV 2 ser nå etter en ny bonde som skal erstatte Peder.

– Det er selvsagt en utfordring for produksjonen når sånt skjer, men vi vet jo at kjærlighetens veier er uransakelige. Så skal vi også klare å løse dette på beste måte for produksjonen. I år er det rekordstor søkermasse av bønder som vil finne kjærligheten, og det er masse flotte bønder i søknadsbunken. Vi har garantert en ny, spennende bonde klar om kort tid. Ingenting er flottere enn når mennesker finner hverandre, og vi ønsker Peder og kjæresten hell og lykke videre, sier Unn Grethe Berge, pressekontakt for Jakten på kjærligheten i TV 2.

De øvrige bøndene er offentliggjort og friere kan nå skrive brev til dem. Presentasjonsprogrammet hvor TV 2-seere får bli kjent med bøndene og gårdene deres, sendes på TV 2 i mai og opptakene er i full gang på gårdene.

Her sender du brev til bøndene i Jakten på kjærligheten.