Sterling i trøbbel etter å ha inhalert rusmiddel

Liverpool-spilleren besvimte eller sovnet etter å ha brukt lystgass.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Raheem Sterling har vært i medias søkelys den siste tiden på grunn av kontraktsforhandlingene med Liverpool.

Nå skaper stortalentet overskrifter i England av helt andre grunner.

VANNPIPE: Her er bildet av Sterling som røyker vannpipe, som har sirkulert i engelsk presse før Newcastle-kampen.
VANNPIPE: Her er bildet av Sterling som røyker vannpipe, som har sirkulert i engelsk presse før Newcastle-kampen.

Det er The Sun som har publisert videoen av Sterling der han inhalerer Dinitrogenoksid, eller lystgass, kun dager før mandagens Newcastle-kamp.

Se Rodgers snakke om Sterling-videoen øverst i saken!

– Skal snakke med Sterling

Videoen er publisert kun dager etter Liverpool-vingen ble avbildet der han patter på en vannpipe. Se bildet til venstre. I videoen som nå er publisert kan du se Sterling inhalere lystgassen og deretter le av det hele. Sekunder senere blir han slått ut og besvimer eller sovner av gassen.

Avisen hevder videoen er filmet i Sterlings eget hjem i Southport. Gassen, som Sterling inhalerer, skal ha den samme effekt som crack kokain og heroin.

Nå risikerer Sterling straff for sin andre episode innen 24 timer.

– Jeg vil snakke med Raheem om det. Det er noe vi vil håndtere internt. Når du er toppidrettsutøver, så skal du ikke gjøre noe slikt. Så er enkelt er det, sa Brendan Rodgers på pressekonferansen etter seieren mot Newcastle.

Se sammendraget fra Liverpools 2-0 seier til høyre i saken!

– Vi ønsker spillere som er superprofesjonelle og er fokusert på fotball. Det er han. Unge spillere vil gjøre feil, men det er viktig at de lærer av det, fortsatte Liverpool-manageren.

Ikke første spilleren som er i trøbbel

Sterlings agent nekter å kommentere saken ovenfor avisen, men nekter ikke for at det er Liverpool-spilleren som er avbildet.

Lystgass er ulovlig å selge i England, men det er ikke noe forbud mot å bruke gassen. Siden 2006 har 17 mennesker dødd av gassen.

Sterling er ikke den første fotballspilleren som har fått store medieoppslag etter å ha brukt gassen. I 2013 ble Kyle Walker avbildet der han bruker gassen, og måtte senere beklage hendelsen. Også Saido Behrahino er avbildet mens han inhalerte gassen i sin egen bil i fjor.

Det er heller ikke første gangen Sterling er i kontroverser. I fjor høst fikk vingen gjennomgå etter å ha stått vært for sliten til å starte EM-kvalifiseringskampen mot Estland. Dagen etter ble han avbildet på en av Londons nattklubber der han skal ha festet til klokken tre på natten.