<h1 class="title editLine cXenseParse editActive labCharCountStart labCharCountChange labCharCountSubmit t42 txt-green" data-lab-key="title" data-lab-defaultvalue="Klikk for å endre tekst" data-lab-onfocus="labCharCountStart" data-lab-onchange="labCharCountChange" data-lab-onsubmit="labCharCountSubmit" data-lab-size="42" data-lab-color="txt-green" id="ext-gen1362" style="font-style: normal; font-variant: normal;">Grillsesongen er rett rundt hjørnet</h1>

Her får du grillekspertens beste grilltips 

Proffgriller Jan Ivar Nykvist deler sine beste tips til grillen.

BIFF PÅ GRILLEN: Oksekjøtt på grillen kan bli en vinner. Her er en grillet biff som ble laget av Sebastian og Fredrik i første episode av årets sesong. Foto: TV 2
BIFF PÅ GRILLEN: Oksekjøtt på grillen kan bli en vinner. Her er en grillet biff som ble laget av Sebastian og Fredrik i første episode av årets sesong. Foto: TV 2

Jan Ivar Nykvist er ingen amatør når det kommer til grilling. Han kom på andreplass i fjorårets Norges Grillmester-sesong på TV 2, og har vunnet norgesmesterskapet i grilling fire ganger. Denne måneden har han sluppet grillboka «GLØD»