Wanda ute av Robinson: Se den rørende gjenforeningen med moren

Det ble et tårevått øyeblikk da utstemte Wanda ble overrasket av moren etter utstemmingen i øyrådet.

Det ble et utrolig spennende øyråd i søndagens episode av Robinsonekspedisjonen da deltakerne ikke klarte å bli enige om hvem som skulle ut av konkurransen.

Guttene trygge i øyrådet

Ettersom alle guttene hadde immunitet i øyrådet stod valget mellom Monica, Lise Lotte, Maiken, Vita og Wanda.

Etter første stemmerunde endte Wanda opp med like mange stemmer som Lise Lotte, og deltakerne fikk beskjed om å stemme på nytt.

Da det også her ble like mange stemmer på hver måtte alle jentene trekke hver sin stein. Den som fikk den ene sorte steinen blant de hvite måtte forlate konkurransen. Det ble til slutt Wanda som gråtende satt med den sorte steinen i hånden.

Tårevåt gjenforening

Men tårene ble fort til lykketårer da Wanda kom tilbake til fastlandet. Her hadde nemlig produksjonen er stor overraskelse til henne. På rommet stod nemlig hennes mor og ventet.

DRAMATIKK: Deltakerne måtte tilkalle lege tidligere i sesongen da Wanda fikk en stein i hodet på stranden. Eller legesjekk ble det konstatert at hun ikke var alvorlig skadet. Foto: TV 2
DRAMATIKK: Deltakerne måtte tilkalle lege tidligere i sesongen da Wanda fikk en stein i hodet på stranden. Eller legesjekk ble det konstatert at hun ikke var alvorlig skadet. Foto: TV 2

– Nå fikk jeg sykt sjokk. Jeg hadde ikke ventet dette her og trodde det var en stund til jeg kom til å se henne, så nå er jeg kjempeglad og synes det er greit å være her likevel, forteller Wanda og gir moren en ekstra klem.

Se den rørende gjenforeningen i videoen over.

Stolt mamma

Moren til Wanda klarte nesten ikke gi slipp på datteren som hun ikke har sett siden Wanda dro fra Norge for å være med på innspillingen.

– Jeg er så stolt av deg! Du er så flink jenta mi, forteller hun datteren mens hun klemmer hardt rundt henne.

På hotellrommet får også Wanda tid til å reflektere over oppholdet på øya.

NAM: Wanda, Vita og Maiken nyter en sjelden matbit på Robinsonøya. Foto: TV 2
NAM: Wanda, Vita og Maiken nyter en sjelden matbit på Robinsonøya. Foto: TV 2

– Det jeg har lært mest er at jeg liker å lære og at jeg er en hygglig person, og at mennesker faktisk fort begynner å like meg. Jeg var veldig redd for at jeg ikke skulle bli godt likt og ryke hjem første uken, men jeg har fått sykt mange venner, forteller Wanda om oppholdet på øy og forholdet til de andre deltakerne.

– Da får de en ørefik!

Det å gå så lenge sulten har også ført til at hun har fått et annet forhold til mat.

– Før har jeg vært veldig flink til å sløse mat og jeg klaget når mamma laget god mat og droppet lunch på jobben, men nå har jeg fått et helt annet syn på mat og nå skal jeg sette pris på hver eneste matbit jeg får i meg og hører jeg noen si at «jeg dør av sult» skal de få en ørefik. For da har de ikke vært med på Robinson eller vet hva det vil si å kjenne på sult, forteller Wanda.