- Laget har veldig god kjemi

Begge lag har stålkontroll før kveldens Counter-Strike-kamp i Altibox-ligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld er det klart for fjerde rundes hovedkamp i Counter-Strike-delen av Altibox-ligaen. Lions Splætta mot Aposis ser du direkte på både TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo fra klokken 21:30 i kveld.

Denne artikkelen er levert av Gamermag.no – et norsk nettsted med e-sport i hovedfokus.

På papiret ser dette ut til å bli en jevn kamp. Begge lag skal ha gode muligheter til å ta med seg tre poeng hjem fra spillarena House of Nerds. Spillerne i Aposis har startet ligaen godt og står med to seire, men laget måtte se seg slått rett før påskeferien da de møtte Temp.no.

Aposis' Lars "k0na" Skadal har imidlertid troen og satser på seier:

- Splætta er et lag som fokuserer mer på individuelle ferdigheter, samtidig som de har bra samarbeid seg i mellom. Vi føler vi har tatt flere steg siden vi sist møttes, og håper å slå alle som blir sett på som "underdogs" i Altibox-ligaen. Samtidig er vi er i stand til å ødelegge for lagene som anses som bedre enn oss, sier han.

PRØV TV 2 SUMO GRATIS!

- Vi har hatt ganske varierende resultater på kartet Inferno, men ser muligheter på både anti-terrorist og terrorist-siden av kartet. Men som regel er det som anti-terrorister vi avgjør kampene til vårt favør, sier Skadal.

- Har stor tro på laget

Motstander i kveld er altså Lions Splætta, medlemslaget til Lions Elektroniske Sportsklubb. Splætta var ett av de to lagene som spilte seg inn i Altibox-ligaen via kvalifisering, etter å ha slått ut blant andre Badgers og wcyd.

Splætta startet noe skuffende med tap mot Temp.no, men de kom sterkt tilbake og slo Partyastronauts hele 16-1 i den påfølgende runden. Med dette ligger laget kun tre poeng bak Aposis, med én kamp mindre spilt.

Lagleder Vegard "NimmerN" Øien tror at de tar inn forspranget i kveld:

- Vi er i startfasen og er fortsatt et ganske nytt lag, så litt smårot her og der må man regne med. Til tross for det føler jeg vi har en kjempegod kjemi innad, og da vi kvalifiserte oss til Altibox-ligaen fikk hele laget ny motivasjon til å gjøre det enda bedre, sier Øien.

- Jeg har stor tro på laget mitt foran kampen mot Aposis Gaming, selv om vi har en spiller på laget helt uten LAN-erfaring. Hvis det klaffer tror jeg vi skal vinne denne kampen, sier han.

Øien føler seg svært selvsikker på kartet Inferno.

- Som lag er vi veldig glade i Inferno! Vi har fortsatt litt å lære, men vi føler oss veldig trygge på vei inn i kampen, og har forberedt oss meget godt, avslutter lagkapteinen.

Oppgjøret mellom de to lagene vil bli direktesendt fra House of Nerds på TV 2 Sumo og TV 2 Sportskanalen fra klokken 21.30. Om du ikke har et aktivt TV 2 Sumo-abonnement kan du få 14 dager gratis med TV 2s pågående e-sportkampanje.

Les mer om Altibox-ligaen og e-sport på TV 2s e-sport-seksjon!

Andre nyheter fra Gamermag:
Twitch med CS:GO-satsing
Sør-koreansk seier i København