Bli med Therese Johaug på modelloppdrag

Therese Johaug storkoser seg foran kameraet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Foto: Eger
Foto: Eger

Therese Johaug kan se tilbake på en strålende sesong. 26-åringen ble VM-dronning etter at hun sopte med seg tre gullmedaljer. I verdenscupen ble det en andreplass bak lagvenninne Marit Bjørgen.

– Høydepunktet var selvfølgelig VM i Falun. Det er først nå at jeg har begynt å skjønne hvor stort det egentlig var. Å vinne tre gull var rett og slett en drøm, men ingenting kommer av seg selv, sier Johaug i et intervju med motehuset Eger.

Etter sesongslutt er det blitt tid til sponsoroppdrag for den stadig mer populære skiløperen med blant annet Eger og BBCs Top Gear.

Mange vil naturligvis ha en bit av skiyndlingen etter de siste års suksess.

– Jeg begynner jo å få noen års erfaring nå, og jeg godtar ikke alt. Jeg er blitt flinkere til å si fra hvis det er noe jeg ikke liker. Det har vel noe med å bli tryggere på seg selv å gjøre også, sier Johaug.

FOTO: Eger.
FOTO: Eger.

Trygg og komfortabel er hun definitivt blitt foran kameraet. Johaug trives godt som fotomodell ved siden av jobben i langrennssporet. 

– Jeg er privilegert og storkoser meg her. Elsker å bli stylet og stelt med. Etter hvert har jeg også fått litt erfaring foran kameraet og det gir større selvtillit. Det er jo en jentedrøm, sier Johaug.

Se video av Johaug på modelloppdrag med Eger øverst på siden!

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst