SYKKELHELT: Thor Hushovd blir guide for de heldige vinnerne. Her møter han norske fans ikledd ledertrøyen under Tour de France i 2011.
SYKKELHELT: Thor Hushovd blir guide for de heldige vinnerne. Her møter han norske fans ikledd ledertrøyen under Tour de France i 2011.

Slik blir drømmeturen til Tour de France

Tolv heldige får oppleve sykkelsirkuset fra innsiden med Thor Hushovd som guide.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den unike turen, som arrangeres av Thor Hushovd og Rema 1000, gir deltakerne orkesterplass på tre av etappene av årets Tour de France.

Lyst til å sykle med Hushovd? Her kan du melde deg på!


På hvert av arrangementene under Sykkeltour 2015 trekkes det ut en hovedvinner som sammen den han eller hun ønsker å ta med seg får være del av den eksklusive opplevelsen.

SETT AV DATO: Her er byene du kan sykle med Thor Hushovd utover våren.
SETT AV DATO: Her er byene du kan sykle med Thor Hushovd utover våren.


Thor Hushovd reiser sammen med de heldige og åpner opp dørene til Tour de France – slik sirkuset oppleves fra innsiden. De heldige vinnerne vil sykle deler av etappene samme med Thor, hilse på rytterne, være med der lagene deler ut mat og drikke, og ikke minst ha flotte plasser i målområdet når rytterne kommer i mål. Den ultimate Tour de France opplevelsen!

Her er programmet

  • 17. juli: Eventuelt fly til Oslo og overnatting på flyplasshotell
  • 18. juli: Fly til Lyon, buss til Privas. En liten sykkeltur på ettermiddagen og middag på kvelden.
  • 19. juli: 15. etappe av Tour de France fra Mende til Valence. Deltakerne sykler 5-6 mil av løypen før rytterne kommer.
  • 20. juli: 16. etappe av Tour de France fra Bourg de Peage til Gap. Deltakerne sykler de siste 6 milene og ser rytterne komme i mål.
  • 21. juli: Egne aktiviteter, dette er hviledag i Tour de France.
  • 22. juli: 17. etappe fra Digne les Baines til Pra Loup. Deltakerne sykler en del av etappen, inklusiv klatringen opp til Col de Vars.
  • 23. juli: Hjemreise fra Lyon.

Alle kostnader til reise, mat og drikke vil bli dekket.

Flere morsomme premier


Om du ikke stikker av med hovedpremien er det muligheter til å vinne andre flotte premier under Sykkeltour-arrangementene.

  • Vinn en kokk: Etter hver etappe vil det trekkes ut en vinner som får en kokk hjem på besøk! Kokken kommer hjem til deg – med råvarer fra REMA 1000 – og lager middag for opp til 12 personer.
  • Vinn et korps: Ved målgang vil det selvfølgelig bli korpsmusikk! Og i tillegg vil en heldig vinner få en noe uvanlig premie, nemlig besøk av det samme korpset på privat adresse. Dette vil bli et uforglemmelig innslag på bursdager og feiringer av alle slag.
  • Sykkelutstyr: Ved hver etappe vil en av syklistene vinne en bag full av bekledning fra sportstøyleverandøren Trimtex

Lyst til å sykle med Hushovd? Her kan du melde deg på!