SAKSØKER: TV-stjernen Mischa Barton saksøker sin egen mor. FOTO: AP Photo/Matt Sayles
SAKSØKER: TV-stjernen Mischa Barton saksøker sin egen mor. FOTO: AP Photo/Matt Sayles

Hollywood-stjerne (29) hevder moren stjal pengene hennes

The O.C.-stjernen Mischa Barton saksøker sin egen mor.

Skuespilleren Mischa Barton (29) beskylder moren for å ha tatt penger som stjernen har tjent i løpet av karrièren. Barton har nå tatt ut søksmål mot moren, melder nyhetsbyrået AP. 

Mischa Barton hevder videre at moren har kastet henne ut av millionvillaen i Beverly Hills. Moren og faren bor fortsatt i huset som ble kjøpt for Bartons penger, ifølge søksmålet.

– Løy om betaling

Den britiske skuespilleren ble svært populær da hun som 17-åring fikk rollen som Marissa Cooper i den populære TV-serien The O.C.. Serien ble raskt en enorm suksess, men etter tre sesonger forlot Barton produksjonen.

På grunn av sviktende seertall ble serien ble til slutt kansellert i 2007, etter fire sesonger.

Moren, Nuala Barton, har fungert som datterens manager. I søksmålet hevdes det at moren har utnyttet datterens berømmelse på flere måter.

Blant annet pekes det på at moren skal ha løyet om hvor mye betalt datteren fikk for rollen i filmen The Hoarder» i 2013, og selv har tatt en del av pengene, skriver kjendisnettstedet TMZ

På kant med loven

Mischa Barton har noen problemfylte år bak seg. Etter at hun forlot The O.C., har skuespilleren flere ganger vært på kant med loven. Hun har også vært tvangsinnlagt på sykehus.

I tillegg har de store rollene uteblitt, og hun har stått i fare for å miste millionvillaen i Beverly Hills.

Før TV-suksessen hadde Mischa Barton mindre roller i filmer som The Sixth Sense og Nothing Hill.