Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Allie Davis (21) er stor fan av Beyoncé.

Såpass stor fan er hun, at hun kaller seg «Yonce» på Twitter og nylig ga kjæresten sin en Beyoncé-kunnskapstest.

IDOLET: Allies store forbilde Beyoncé poserer under årets Grammy Awards i Los Angeles. Foto: Scanpix
IDOLET: Allies store forbilde Beyoncé poserer under årets Grammy Awards i Los Angeles. Foto: Scanpix

Navnet på testen var «Den offisielle Allie Davis' forholdstesten».

Allie var nemlig fast bestemt på at hvis han skulle få æren av å være sammen med henne, måtte han svare riktig på en rekke spørsmål relatert til superstjernen.

Krevde svar

Med et gedigent glimt i øyet spurte hun ham om å blant annet nevne tre Beyoncé-sanger og om å oppgi hvilke Beyoncé-konserter hun hadde vært på.

Han måtte også svare på spørsmål om det famøse overfallet i heisen da Beyoncés søster Solange (28) gikk til angrep på superstjernens ektemann Jay-Z (45).

Klarer du testen? Her kan du ta den! 

Allie forklarer at hvis kjæresten fikk mindre enn 60 prosent riktige svar på testen, kom hun til å dumpe ham. Flaks for kjæresten – han briljerte med 80 prosent riktige svar. 

<blockquote class="twitter-tweet" lang="no"><p>I gave my boyfriend a Beyoncé exam to make sure we can stay together. He passed. <a href="http://t.co/Lqv3VEKWFx">pic.twitter.com/Lqv3VEKWFx</a></p>&mdash; Yoncé (@Fergyonce) <a href="https://twitter.com/Fergyonce/status/585098348434186241">6. april 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Svarene la Allie ut på Twitter-siden sin, til stor glede for følgerne hennes. 

Bare tull

«Jeg ga kjæresten min en Beyoncé-eksamen for å være sikker på at vi kan fortsette å være sammen. Han bestod», skriver hun. 

Allies test går verden rundt, og hun skriver at hun er overrasket av at så mange tror at hun mente alvor med testen.

– Jeg gjorde det fordi jeg kjedet meg og liker å tulle med kjæresten. Jeg er overrasket over at noen trodde at eksamenen var 100 prosent seriøs, skriver hun.