Rangers slo Blue Jackets

New York Rangers hadde Columbus Blue Jackets på besøk natt til tirsdag norsk tid. Oppgjøret endte med 4-3-seier til Rangers.

ISTID: Mats Zuccarello Aasen fikk nesten 19 minutter på isen, men gjorde seg ikke bemerket i kampen. FOTO: Elsa/Getty Images/AFP

Columbus Blue Jackets – New York Rangers: 3 – 4

Dermed er Blue Jackets' ni kamper lange seiersrekke brutt. New York Rangers har nå vunnet tre kamper på rad.

Norske Mats Zuccarello Aasen fikk 18 minutter og 51 sekunder på isen, men gjorde seg ikke bemerket ellers i kampen.

Etter tre perioder var stillingen 3 – 3. Matchen ble derfor avgjort på overtid. Derek Stepan scoret det avgjørende målet.