Berget strålte i Malmö-debuten

Jo Inge Berget fikk en fantastisk debut da Malmö sesongåpnet med å slå nyopprykkede Sundsvall 4-1 på bortebane. Nordmannen scoret to av målene.

Berget gikk til svensk fotball etter marerittet i Cardiff (og Celtic), og han fikk en drømmestart på oppholdet hos den regjerende seriemesteren.

Det tok bare seks minutter før spissen viste seg fram ved å gi bortelaget ledelsen mot Sundsvall.

Ti minutter senere gikk det fra vondt til verre for det nyopprykkede laget. Da doblet Berget ledelsen etter å ha satt en stuss fra Markus Rosenberg i mål.

Etter fire nye minutter så Rosenberg ut til å ha punktert kampen med sin 3-0-scoring etter målgivende av Magnus Wolff Eikrem, men etter halvtimen ble det ny spenning. Da fikk eks-Stabæk-spiller Enoch Kofi Adu direkte rødt etter å ha laget straffe, og den satte Johan Eklund i mål.

Med timen å spille med ti mot elleve kunne det bli skummelt for Åge Hareides menn, men bare sju minutter etter reduseringen scoret Oscar Lewicki Malmös fjerde for dagen. Igjen var Eikrem nest sist på ballen. (©NTB)