Ingen Kane-effekt for Spurs mot Burnley

Men Burnley sikret seg livsviktig poeng  på Turf Moor. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Burnley - Tottenham 0-0 

Se sammendrag i videovinduet øverst i saken

Burnley måtte vinne søndagens oppgjør mot Tottenham på Turf Moore for å komme seg bort fra bunnstriden. Tottenham måtte vinne for å holde liv i drømmen om Mesterliga-spill. 

Tingene lå dermed til rette for at det skulle bli ett målrikt og spennende oppgjør. Slik gikk det imidlertid ikke. For kampen ble et langt gjesp som til slutt endte med poengdeling. Burnley var nærmest scoring ved Danny Ings. Burnley sikret seg likevel ett viktig poeng og tok seg forbi QPR på tabellen. Taper Sunderland med to mål eller mer mot Newcastle senere søndag ettermiddag, klatrer Burnley over streken . 

 

Burnley best i første
Det var ikke en førsteomgang for historiebøkene på Turf Moor. Tempoet var lavt, hjemmelaget lå kompakt og jobbet hardt og disiplinert.

Det var også Burnley som hadde største sjansene ved Danny Ings. Spissen fikk en stor sjanse etter fem minutter da han kom alene med Michel Vorm, men avslutningen gikk rett på keeper. Samme mann hadde også en fin mulighet til å sende Burnley i ledelsen like før pause, men nok en gang var Vorm i veien for skuddet. Tottenham hadde noen halvsjanser, men virket trege og uinspirerte. Dermed stod det 0-0 til pause. 

Andreomgangen ble like lite spennende som første og kampen endte 0-0. Burnleys George Boyd hadde en stor mulighet like før slutt, men headingen gikk like utenfor mål.