Mørk showet i Tyskland

Larvik tok ett stort skritt mot semifinalen i Mesterligaen etter sterk seier i Tyskland.

SHOWET: Nora Mørk var god i bortemøtet mot Thüeringer i Tyskland. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Erfurt (NTB): Nora Mørk scoret 12 mål da Larvik slo Thüringen 29-26 og fikk et godt utgangspunkt i Mesterligaens kvartfinale i håndball lørdag.

Larvik-jentene var favoritter mot det tyske overraskelseslaget, som kom til oppgjøret hardt skaderammet. Likevel bet vertene bra fra seg, spesielt mot slutten av kampen.

Mørk scoret på åtte av åtte skudd i første omgang. Larvik ledet 14-11 til pause.

23-åringen klarte ikke å opprettholde scoringsrushet. Der hun var prikkfri de første 30 minuttene, bommet Mørk på sine to første skudd etter sidebyttet.

På det meste ledet Larvik med sju mål, men Thüringen lyktes med sin sluttspurt og kappet ned forspranget til tre mål.

Gro Hammerseng fastsatte sluttresultatet like før slutt til 29-26.

Larvik har vunnet samtlige 40 kamper laget har spilt denne sesongen. (©NTB)