PRØVER Å FÅ BAR NUMMER TO: Superparet Kanye West og Kim Kardashian, her på Paris Fashion Week i starten av mars. (AP Photo/Jacques Brinon)
PRØVER Å FÅ BAR NUMMER TO: Superparet Kanye West og Kim Kardashian, her på Paris Fashion Week i starten av mars. (AP Photo/Jacques Brinon)

Babydrømmen brister for Kim Kardashian (34) – må fjerne livmoren

Realitystjernen kan kanskje få ett barn til, men da må hun hasteopereres rett etterpå.

Det har lenge vært kjent at superparet Kim Kardashian West (34) og Kanye West (37) prøver å gi lille North West (1,5) en liten bror eller søster.

Men babylykken lar vente på seg for paret, som har en drøm om å få en ungeflokk på seks barn. Nå ser det mørkt ut for babydrømmen.

Livmoren må fjernes

I et klipp som akkurat er sluppet fra neste episode av Keeping Up With The Kardashians, avslører Kardashian de dramatiske nyhetene hun har fått fra fertilitetsklinikken.

– Jeg har vært hos fertilitetslegen min, og jeg er nødt til å gjennomgå en operasjon. Det er noe som må fjernes fra livmoren min, forteller hun åpenhjertig i videoen som Radar Online har gjort tilgjengelig. 

– Legen sa at hvis jeg får et barn til, så blir det mitt siste. Morkaken har vokst inn i livmoren, forteller Kardashian til sin rappe-ektemann Kanye.

Må hasteopereres etter fødsel

Problemene gjør at dersom Kim får et barn til, vil morkaken skape store problemer, slik at et team med kirurger må stå klare til å hasteoperere henne rett etter fødselen. Blødningene vil bli så store at livmoren må fjernes med én gang. 

– Jeg satt der og følte at det ble alt for mye for meg. Jeg satt bare og gråt, forteller hun.

Til tross for de triste nyhetene, sier Kardashian at hun vil trosse risikoen og forsøke å få et siste barn.

– Det er ikke noe på denne jorda jeg heller vil enn å bli gravid igjen, forteller hun.