UØNSKET: Emmanuel Adebayor er på vei vekk fra Tottenham. Spørsmålet er hvem som vil ha angriperen.
UØNSKET: Emmanuel Adebayor er på vei vekk fra Tottenham. Spørsmålet er hvem som vil ha angriperen.

Fotballryktene: – Tottenham vil betale for å kvitte seg med Adebayor

Og Angel Di Maria bekrefter at han vil kjempe om en plass på Manchester United-laget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er bare to dager til det smeller på Emirates. Storkampen Arsenal-Liverpool kan du se klokken 13.45 på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo. For Liverpool kan det være et endelig farvel til Mesterligaen 2015/16. Med tap kan Merseyside-klubben i verste fall ligge åtte poeng bak 4. plassen med sju kamper igjen. Med seier er alle muligheter åpne for rødtrøyene.

Derfor er det naturlig at Raheem Sterling inntil videre sitter på gjerdet. Sterlings kontrakt går ut i 2017, så foreløpig er det ingen krise for Liverpool. Sterling har brukt det siste døgnet til å fortelle verden at penger ikke betyr så mye. «I'm no money grabber» er overskriften i de fleste britiske tabloidaviser. Samtidig sier Sterling at han er smigret over Arsenal-interessen. Tiden vil vise hvor Sterling ender opp.

Men Sterling kan trøste seg med at han i hvert fall er ønsket på Anfield. Slik er det ikke med Emmanuel Adebayor i Tottenham. Han er nemlig så ubrukelig at Spurs er villig til å betale deler av Adebayors lønn for å forsikre seg om at togoleseren forlater White Hart Lane i sommer. Adebayor tjener for øyeblikket 1,2 millioner kroner i uken. Det var selvfølgelig Harry Redknapp som sørget for at Adebayor fikk gullavtalen i sin tid. 31-åringens kontrakt går ut sommeren 2016, så Adebayor kan fort være interessert i å «ta en Winston Bogarde». Bogarde tjente nærmere 400.000 kroner i uken og nektet å forlate Chelsea. På slutten av Chelsea-karrieren bodde Bogarde i Amsterdam og fløy til London to ganger i uken for de obligatoriske treningene med juniorlaget... Det er derfor langt fra sikkert at Adebayor har spist sitt siste måltid som Spurs-spiller, selv om enkelte i klubbledelsen vil korsfeste ham.

Manchester United er ikke redd for å bruke penger. Milliardene sitter løst i kjøpeklubben, og nå intensiveres jakten på PSV Eindhovens Memphis Depay. Louis van Gaal så Depay i aksjon mot Spania tirsdag kveld. Det tyder på at et bud kan komme i sommer, skriver Manchester Evening News.

James Milner ble ydmyket på aller verste vis av Lionel Messi i Mesterligaen, men nå er det lys i enden av tunnelen for 29-åringen. Hans tidligere sjef Roberto Mancini er nemlig interessert i å hente Milner til Milano. Det er dårlig nytt for Liverpool, som også ønsker Milners tjenester, skriver Daily Star.

I Inter kan Milner gjenforenes med lagkompisen Stevan Jovetic. Den italienske klubben har satt seg ved forhandlingsbordet og Manchester City er villig til å lytte til bud på spissen.

Javier Hernandez skjønner ikke hvorfor han ikke får spille mer i Real Madrid. For burde han ikke spilt mer i en klubb som har Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale på lønnningslisten? Hernandez spilte jo tross alt for Manchester United og scoret noen fine mål. Nå har Southampton kastet seg inn i kampen om meksikaneren. West Ham og Wolfsburg er andre klubber som har Hernandez i kikkerten.

Så en gladmelding til United-fansen. Angel Di Maria har bestemt seg for å bli i klubben. Han ønsker ikke å dra med halen mellom beina til Paris St-Germain. I stedet vil han prøve å spille seg inn på laget til van Gaal, skriver The Sun.

Arsenal snuser på Valencias 19-åring Jose Luis Gaya. Gaya takket nylig nei til et nytt kontraktforslag fra den spanske klubben.