Walkers filmkjæreste: – Jeg knakk sammen

Jordana Brewster (34) er glad for at fansen fikk se Paul Walkers siste livsverk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jordana Brewster spiller kjæresten til Paul Walkers karakter i «Fast & The Furious»-filmene. Kjekkasen tok pusten fra Jordana den første gangen hun så han.

– Jeg husker denne veldig kjekke mannen som kom inn. Det som er morsomt er at førsteinntrykket mitt av han er helt annerledes enn slik han egentlig er. Paul hadde mange lag og mange interesser. Han var mer enn bare ett pent ansikt, sier Brewster til TV 2.

– Glad fansen fikk se det

Det var mange som tvilte på om innspillingene av «Furious 7» ville fortsette etter Walkers død. Brewster er glad for at Walker siste livsverk blir vist frem til fansen.

– Da jeg så filmen så jeg hvor god Paul var i denne filmen. Det er nok den beste prestasjonen han noengang har gjort i disse filmene. Jeg er glad for at fansen fikk muligheten til å se det, sier hun. 

Det var tøft for 34-åringen å takle kollegaens tragiske død. Selv om hun var forberedt på at det ville bli vanskelig, knakk hun fullstendig sammen første gang hun så filmen.

– Jeg var forberedt på at det ville bli tøft, så jeg så filmen sammen med søsteren min. Visse scener mistet jeg det totalt. Jeg gråt og gråt.

Testosteronbomber

Vin Diesel, Jason Statham og Dwayne Johnson er noen av kollegene som har hjulpet Jordana å holde motet oppe under innspillingene. Hele gjengen har blitt som en stor familie, ifølge henne. Hun har bare god-ord om muskelbuntene.

– Det er så morsomt, fordi jeg hadde møtt Jason et par ganger tidligere, og han er supersøt, men i denne filmen ble jeg redd han. Dwayne blir bare større og større for hver gang jeg ser han – han er en fantastisk fyr. Og Vin er som en bror for meg, avslutter stjernen til TV 2.

«Furious 7» har premiere 1. april.