VERSTE: Per Sandberg beskriver sitt besøk hos Skavlan som det verste intervjuet han har opplevd. Da han besøkte Skavlan var han gjest sammen med forfatterne Anne Holt og Jan Guillou. Skjermdump: NRK
VERSTE: Per Sandberg beskriver sitt besøk hos Skavlan som det verste intervjuet han har opplevd. Da han besøkte Skavlan var han gjest sammen med forfatterne Anne Holt og Jan Guillou. Skjermdump: NRK

– Mitt besøk hos hatefulle Skavlan var det aller verste

Frps nestleder uttrykker full støtte til Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson etter intervjuet hos Skavlan.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredrik Skavlans intervju med partileder i Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, har medført en klagestorm til Kringkastingsrådet.

NRK har mottatt 2100 klager på intervjuet med den svenske politikeren som har vært sykemeldt siden september fordi han var utbrent.

Også Per Sandbergs kone, Line Miriam Sandberg, raser mot Skavlan. Foto: Troms fylkeskommune
Også Per Sandbergs kone, Line Miriam Sandberg, raser mot Skavlan. Foto: Troms fylkeskommune

Fremskrittspartiets Christian Tybring-Gjedde ga på Twitter uttrykk for at Skavlans opptreden var trakassering av den sykemeldte Åkesson.

Nå følger hans partifelle, nestleder Per Sandberg, opp kritikken mot Skavlan.

«Helt ærlig, selve intervjuet, når det vedrører spørsmål, blir jeg ikke voldsomt opprørt. Og, Åkesson utførte dette på en briljant måte, tross en noe redusert form. Det var sikkert dette som fikk «hatet» frem i Skavlan.

Skavlans kroppsspråk , arroganse, hans tydelige fordommer, hans hatefulle smil og avbrytelser var klar og tydelig», skriver Sandberg på sin Facebook-side.

Fremskrittspartiets nestleder var gjest hos Skavlan i 2013 og ble da intervjuet i en setting sammen med forfatterne Anne Holt og Jan Guillou.

– Hatefulle Skavlan var det aller verste

«De bortforklaringer Skavlan kommer med i dette vedlegget avslører Skavlans agenda. Nå finnes det ingen «kontroversielle» politikere i det norske det norske Stortinget, derfor forstår ikke det norske folk dette, er unnskyldningen fra Skavlan.

Jeg har selv vært hos Skavlan, og av alle debatter og intervju jeg har hatt, var mitt besøk hos hatefulle Skavlan det aller verste», skriver Per Sandberg.

Kona: – Politisk propaganda

Også Sandbergs kone, Line Miriam Sandberg, raser mot Skavlan på sin Facebook-side.

«Skavland i likhet med Senkveldgutta er å betegne som politiske propaganda program fra land vi ikke ønsker å sammenligne oss med. Har vi i det hele tatt journalister/media som tør å «knekke» koden? Hvem er deres vennekrets? Hvem drikker de cava og spiser canapeer sammens med? Hvem er de på nachspiel og 17 mai middag med? Hvem reiser de på ferie med og har på fredagstaco.....ups nei fredagTaco er ikke for disse pampene», tordner Line Miriam Sandberg som er Frp-politiker i Troms.

«Hvem i kongehuset og Arbeiderpartiet spiser de lunsj med..... Hvilke journalister TØR gjøre en god jobb på dette?», spør hun.

Ifølge hennes Facebook-side er ekteparet på ferie i Israel akkurat nå.