Nissan lanserer nå sjuseters-utgave av elbilen e-NV 200. Selv med alle setene i bruk, er bagasjeplassen ganske god.
Nissan lanserer nå sjuseters-utgave av elbilen e-NV 200. Selv med alle setene i bruk, er bagasjeplassen ganske god.

Denne bilen har ikke mange konkurrenter

Nissan kommer med sjuseters elbil.

Nissans satsing på elbiler har virkelig vært en suksess i elbil-landet Norge. Leaf har vært den store bestselgeren i klassen de siste årene. I fjor kom også varebilen e-NV 200 og personbilutgaven av denne, som heter Evalia.

Elektrisk Evalia får du i dag som femseter, med digert bagasjerom. Men Nissan gir seg ikke med det. I forbindelse med bilutstillingen i Genéve, har de kunngjort at de også kommer med en sjuseters-utgave av bilen

Sju – og bagasje

I denne modellen er både andre og tredje seterad nedfellbare. Nissan beskriver selv bilen som ”den mest allsidige elbilen på markedet”. Sete-konfigurasjonen inneholder to seter foran, et treseters baksete i midten, og to seter helt bak.

Med alle sju setene i bruk, svelger bagasjerommet unna 443 liter.
Når du trenger enda mer plass, kan andre seterad skyves helt fram, mens de to bakerste setene felles ned til siden. Da blir lasterommet på hele 2,94 m3, med plass til for eksempel tre sykler.

Lenger fra Tesla kommer du nesten ikke

Betydelig etterspørsel

Denne sjuseters-versjonen skal ha vært i Nissans planer helt fra utviklingen av bilen startet, men introduksjonen skal ha blitt framskyndet på grunn av betydelig etterspørsel ute i markedet.

Nissan mener VIP-transportører, hoteller, taxiselskaper og familier er i målgruppen for bilen.

For å sikre god passasjerkomfort, er sjuseters-versjonen utstyrt med klimaanlegg bak. Dette skal gi jevnere kupetemperatur, også for de som sitter helt bakerst.

Mye plass og mye luksus? Sjekk denne!

Hurtiglades

Bilen kan naturligvis hurtiglades, noe som gir brukerne økt fleksibilitet. Det blir for eksempel mulig å reise på lengre turer, eller gjennomføre flere korte turer i løpet av en dag, og ”etterfylle” med strøm underveis.

Den nye sjuseteren skal være klar til bestilling fra april. Foreløpig har vi ikke fått bekreftet når de første bilene kommer til Norge.

Derfor mener vi Evalia er et veldig fornuftig bilkjøp

Gode flerbruksbiler: Disse familiene er mest fornøyd