Bale-dobbel sendte Wales til topps

Gareth Bale scoret to mål da Wales slo Israel 3-0. Se scoringene hans her.

Wales' andre store stjerne, Aaron Ramsey, gjorde 1-0 like før pause, men annenomgangen tilhørte Real Madrid-spilleren.

Først gjorde han 2-0 med et strålende frispark fem minutter etter sidebyttet, før han sikret 3-0 kvarteret før slutt. Waliseren har fått måttet tåle kritikk for sitt spill i Real Madrid den siste tiden, men det ser altså ikke ut til å påvirke landslagsspillet.

Se hans to scoringer øverst i artikkelen

Med seieren klatrer Wales til topps i gruppe B, to poeng foran nettopp Israel. Dermed er landet i føringen i jakten på EM-spill i 2016, noe som vil være et solid steg for en nasjon som ikke har deltatt i mesterskap siden VM i 1958.

– Å gå til topps i gruppen er helt fantastisk. Første omgang var tøff, men vi løp mye og gjorde det vanskelig for dem. I annen omgang gikk vi ut i fyr og flamme og viste hvilket godt lag vi er, sa Bale til Sky Sports etter kampen.

Tapet mot Wales var uvant kost for hjemmesterke Israel. Før lørdag hadde de ikke tapt en offisiell kamp på hjemmebane på to og et halvt år. (©NTB)